Holle Mama Kullanan Var mı

137 görüntüleme
P

Pınar K.

1 Eylül 2026 22:14
Mama reddi olan 7 aylık bebegıme aldık çok aç olmamasına rağmen akşam ıcırebildim bu mamayı kullanan var mı kılo alımı nasıl kılo alımımız durdu
E

Esra A.

2 Eylül 2026 14:28
Aslında benim bildiğim en iyi mama holle organik olarak bende ilk dogdugunda kullandım sonra 6. Aydan sonra kabız yapmaya basladı 2. Serisi çok üzülmüştüm devam etmek istiyodum ama maalesef edemedik, yeğenimde kullandı kilo alımıda gayet iyiyidi bizde, eğer bunuda reddetse bebelac gold dene bide biraz şekerli daha cok sevebilir bebeğiniz ve kilo aldırımıda iyi diye biliyorum
P

Pınar K.

2 Eylül 2026 14:35
Normal de Aptamil kullanıyorum tadı çok yakın diye almadım onu . Holle 2 tadı çok hafif yaz ıcın sanırım ıyı geldı ama içeriği aptamile kıyasla zayıf
E

Esra A.

2 Eylül 2026 14:37
Uzun zaman oldu içerik karşılaştırmayı ama benim bildiğim mamalar arasında cok içerik farketmiyo aslında sadece üretim şekli organik olması vs bide üretim kosulları önmeli diye , ama holle gerçekten iyi mama içiniz rahat verebilirsiniz diye düşünüyorum tabi içinizdr sıkıntı varsa yine en iyi siz bilirsiniz, bizdede 7 aylıkken red olmustu hastalıktan dolayı ben eve salıncak almıstım orda sallanarak içiriyordum ve biberonu değişmiştim chicco ya geçtim
P

Pınar K.

2 Eylül 2026 15:11
Esra Ak
Uzun zaman oldu içerik karşılaştırmayı ama benim bildiğim mamalar arasında cok içerik farketmiyo aslında sadece üretim şekli organik olması vs bide üretim kosulları önmeli diye , ama holle gerçekten iyi mama içiniz rahat verebilirsiniz diye düşünüyorum tabi içinizdr sıkıntı varsa yine en iyi siz bilirsiniz, bizdede 7 aylıkken red olmustu hastalıktan dolayı ben eve salıncak almıstım orda sallanarak içiriyordum ve biberonu değişmiştim chicco ya geçtim
bizde Bitek lansinohtan içiyoruz philipslerle çok zor kabul ediyor . Emzirdiğim dönemde chıcco çok fazla akıtıyor diye atmıştım keşke atmasaymışım 🥲 kolin inositol vs yok Holle 2 de maalesef biçok değeri de aptamile göre düşük demir falan yarı yarıya
E

Esra A.

4 Eylül 2026 20:08
Pınar Küçük
bizde Bitek lansinohtan içiyoruz philipslerle çok zor kabul ediyor . Emzirdiğim dönemde chıcco çok fazla akıtıyor diye atmıştım keşke atmasaymışım 🥲 kolin inositol vs yok Holle 2 de maalesef biçok değeri de aptamile göre düşük demir falan yarı yarıya
İçeriklerine çok dikkat etmemiştim bende hipp kullanıyorum suan hatta bugün elim bi holleye gitti ama kabuz yapar diye korkmadım değil☺️ mamayı bide içmedi ya dökme hemen 10 dakika aralıklarla sık sık teklif et büyük ihtimalle geçici bi dönemdir diş vs bendede cok oldu bu durum zamanla düzeliyo sonra☺️
P

Pınar K.

4 Eylül 2026 20:28
Esra Ak
İçeriklerine çok dikkat etmemiştim bende hipp kullanıyorum suan hatta bugün elim bi holleye gitti ama kabuz yapar diye korkmadım değil☺️ mamayı bide içmedi ya dökme hemen 10 dakika aralıklarla sık sık teklif et büyük ihtimalle geçici bi dönemdir diş vs bendede cok oldu bu durum zamanla düzeliyo sonra☺️
Ek gıdaya başladığımızdan beri var tadını sevmiyo artık sanırım . Bide 2 numaralarda metalimsi tat var tadları çok kötü
E

Esra A.

4 Eylül 2026 20:30
Pınar Küçük
Ek gıdaya başladığımızdan beri var tadını sevmiyo artık sanırım . Bide 2 numaralarda metalimsi tat var tadları çok kötü
Bence genel olarak hangi mama olursa olsun sevmiyolar çünkü aslında hepsinin tadı kötü☺️☺️ emme refleksinden dolayı içiyolar oğlum 2 yasında girecek bardakta yada pipetle verdiğimde öğürür ama biberon olumca sürekli mama istiyo, 7 aylıkken aynı durum bizdede olmustu 10 gün boyunca biberon içirememiştim yemekte yemiyodu dogru düzgün hatta yarım kilo vermişti meğer diş çıkarıyomus ve uzun sürüyo bu süreçler , bekle 10 gün sonra inan düzelecek
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir