Hocam Meme Reddini Nasıl Yeneriz

82 görüntüleme
B

Beyza N. D.

26 Haziran 2025 13:54
Daha önceden de buraya bahsetmiştim 4 ay 15 günlük bebeğim memeyi reddediyor aç bırakıyorum inadına emmiyor ve daha çok ağlıyor huysuzlaşıyor ama almıyor uyku esnasında veya uyku sersemi iken bir şekilde emziriyordum artık uyku arasında memeyi verdiğimde derhal uyanıp ağlıyor beni bırakmasın istiyorum sütümü sağıp şuan biberonla mecbur veriyorum lütfen hocam yardım eder misiniz
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

26 Haziran 2025 14:08
Durumu daha ayrıntılı bir şekilde konuşup değerlendirme yapmam lazım. Genel ifadelerle bir çocuk beslenmek istemiyorsa zorlamanızı tavsiye etmiyorum. Genellikle yeteri kadar beslenmiş olan bekler ancak uykuda beslenebilir hale geliyor. Bu sebeple sadece uykuya beslediğiniz bebeğiniz muhtemelen gereksiz yere beslenmeye çalışılıyor…
B

Beyza N. D.

26 Haziran 2025 14:19
Yani beklemelimiyim hocam ?
B

Beyza N. D.

26 Haziran 2025 14:27
6-7 saat aç kalabiliyor emzirmezsem ama aranıyor sürekli ağlıyor
N

Nihan G.

27 Haziran 2025 20:41
Benim ikizlerden biri de 4.ay reddetti 12.aya kadar sagdim verdim. Memede de biberonda da 7, 8 saat aç kaldığını içmediğini bilirim. sadece sütle beslendiği halde. Ayakta dik pozisyonda gezdirirken biberonla vermemiz bazen ise yarardı. Ama şimdi 14 aylık masallah iştahı yerinde bi cocuk. Hala anne sutu mama sevmiyor. Mama günde max 2 kez iciyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir