Hocam Mama Vermeli Miyim Yoksa Anne Sütü Yeterli mi
159 görüntüleme
B
Betül K.
27 Haziran 2025 12:45
Hocam bebeğim 45 günlük geceleri ilk uykusuna geçerken 60 CC anne sütünü sagip biberonla veriyorum 2, 2.5 saat uyuyor ama sonrasinda her 45/50 dk da bir uyaniyor gözünü açmıyor emiyor ve geri uyuyor. Sizce az doz da mama vermeli miyim çocuk uykusunu alamıyor gibi sürekli uyandığı için ikimizinde enerjisi düşüyor
S
Semanur Ş.
27 Haziran 2025 12:53
Karnı acıktığı için değildir ortam etkisi karın ağrısı(gaz muhtemelen) annen ihityacı bu tür durumlarda da uyanır bebek
B
Betül K.
28 Haziran 2025 07:53
Gaz için masaj yapıyorum damla kullanıyorum sam simplex Başka ne yapabilirimm
F
Fatma S. ..
28 Haziran 2025 08:00
Gün içinde 5 6 tane çişli bez varsa anne, bebek memeden tatmin olmuş şekilde ayrılıyorsa anne sütü yetiyor demektir.
M
Merve A.
28 Haziran 2025 21:03
Ben de sizin gibi dusunup mama veriyorum gunde 1 bazen 2kere 60cc 45gunluk. Fakat bence pek alakasi yok acliktan uyanmiyorlar gaz diye dusunuyorum ogluma gaz ilaci kullaniyorum ama yine de oluyor ve uyaniyor ya da memede durmak istiyor bilemiyorum. Belki sizinki acliktan uyaniyordur her bebek farkli bi gunleri bi gunlerini tutmuyor ben sma comfort kullaniyorum kolay sindiriyor digerlerine gore
B
Betül K.
30 Haziran 2025 01:27
Güncelleme!!!
Bebeğim i doktora götürdüm. Kolik bir bebek olup çok gazı olduğunu söyledi.gazi için sam simplex kullanıyordum hoca devam edebilirsin dedi ama sanırım etki etmiyor değiştireceğim. Gaz için karın bosluklarina kuvvetli biraz ovuyorum ve bacaklarini yukarı kaldirinca karnına ellerimle bastiriyorum o zaman gazlarını cikariyor ama yeterli değil sanırım.
Doktor Probiyotik verdi iki gündür kullanıyorum inşallah faydası olur motiflor probiyotik ( süte karıştırıp içeriyorum yoksa kustu).
Mama olarak gelişimi normal dedi ama geceleri huzurlu olsun dedik ve SMA AR önerdi ( reflusü olup çok kusan bebek olduğu için).
Mama verdim uykuna hiç bir etkisi olmadı. Hatta iki gündür uykular kötüleşti.
Bebeğim i doktora götürdüm. Kolik bir bebek olup çok gazı olduğunu söyledi.gazi için sam simplex kullanıyordum hoca devam edebilirsin dedi ama sanırım etki etmiyor değiştireceğim. Gaz için karın bosluklarina kuvvetli biraz ovuyorum ve bacaklarini yukarı kaldirinca karnına ellerimle bastiriyorum o zaman gazlarını cikariyor ama yeterli değil sanırım.
Doktor Probiyotik verdi iki gündür kullanıyorum inşallah faydası olur motiflor probiyotik ( süte karıştırıp içeriyorum yoksa kustu).
Mama olarak gelişimi normal dedi ama geceleri huzurlu olsun dedik ve SMA AR önerdi ( reflusü olup çok kusan bebek olduğu için).
Mama verdim uykuna hiç bir etkisi olmadı. Hatta iki gündür uykular kötüleşti.