Hocam Lütfen Yardım Edin

124 görüntüleme
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

29 Temmuz 2025 18:17
Hocam merhaba, kızım 4 aylık oldu. Dün ateşi vardı, kulaktan 38.6 gördük en yüksek. Akşam kilosunun yarısı kadar calpol verdim, ateş düştü. Zaten hiç huzursuzluğu da yoktu, gayet iyiydi. Bugün aşısını yaptırmadan önce muayene olmaya götürdük,tedbir amaçlı. Hiç ateşi yoktu. İdrar tahlilinde 16-18 lökosit ve 2-4 epitel hücre var. Kanda CRP: 9,5 çıktı. Doktorumuz yaşından dolayı bağırsak emili zor olur diye şurup verilmez dedi ve bize Amikozit 100mg Flakon reçete etti ve 7 gün günde bir kez olacak şekilde yaptırın dedi. 15gün sonra ultrason ve idrar kültürü bakılacak dedi. Başka bir doktora daha götürdük, zimaks 200mg şurup reçete etti, bebek iyi ateş yok, huzursuz değil ve şurup yeterli olur dedi. Ne yapsak bilemedik Hocam kararsız kaldık. Ne olur cevap verir misiniz? (4 aylık: 6700gr)
S

Semanur Ş.

29 Temmuz 2025 18:24
Crp çok yüksek çıkmamış bizim idrar yolu enfeksiyonunda 146 çıkmıştı crp lökasit 44 çıkmıştı suprax şurup vermişlerdi 7 gün sabah akşam kullandık şükür geçti sizinli daha hafif şurupla bencede geçer
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

29 Temmuz 2025 18:28
Yani Semanur Hanım inanın sizinle aynı fikirdeyim. Sağlık çalışanıyım ve ilk kez bu kadar yüksek bir enfeksiyon yokken 4 aylık bebeğe 7tane iğne verildiğini gördüm. Şüphede kalıp başka doktora götürdüm o yüzden. Çok teşekkür ederim size de

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir