Hocam Lütfen Görün (kolik).

183 görüntüleme
İ

İlayda T.

24 Temmuz 2025 18:14
Hocam ve değerli arkadaşlar herkese merhaba. 45 günlük çocuğum var. Haftalardır belli saatlerde ağlama krizlerine giriyor. Hiçbir şekilde susmuyor. Doktorumuz nurse damla, symbı sys probiyotik verdi. Kriz anında banyoya da sokuyorum, kolik müzikleri de açıyorum fayda etmiyor. Gazını da düzenli çıkarıyorum. Neden böyle oluyor? Bu krizler 2 saat sürüyor. Ne yapmam lazım?
M

Melike Ö.

24 Temmuz 2025 18:23
Malesef zaman … ilk çocuğumda böyleydi tam 4 ay sürdü 7-11 arası o kadar çok ağlardı ki uyuyorsa uyanır öyle ağlardı sonra geçti umarım sizinde hemencecik geçer anneyi çok yoran bi durum çünkü
Merve K. .

Merve K. ..

24 Temmuz 2025 18:39
Benim bebeğim de öyleydi her akşam istisnasız 6 da başlar gece 11 e kadar ağlardı. Gaz damlaları masajlar ninniler ne denediysem geçmedi. Şu an 3 aylık olacak yeni yeni atlatıyoruz. Gerçekten zamanla geçen bir süreç 😕
İ

İlayda T.

24 Temmuz 2025 18:57
Kriz anında çenesi titriyor o denli. Kolik neden olur? Cidden durmadan gaz çıkarıyorum. Bunu yaptığım halde gazlanması beni çok üzüyor
F

Fatma N. D. C. ..

24 Temmuz 2025 19:18
Bebek arabasında dışarı çıkmaları rahatlatıyor lütfen deneyin
İ

İlayda T.

24 Temmuz 2025 20:11
Gerçekten çok üzülüyorum. Evde 35 aylık bir kızım daha var. Kardeşinin ağlamasına o da ağlıyor. Bugün kendimde oturdum ağladım. Hep birlikte ağlamış olduk. Tek başımayım ve kimsem yok destek alabileceğim. Çok zorlanıyorum. Umarım 3.ayda tamamen kesilir. Resmen gün sayıyorum
Hülya A. .

Hülya A. ..

25 Temmuz 2025 16:58
Ah ah aynı şeyleri yaşadık emin ol geçiyor üç aya gelsin azalıyor. Çeneleri titrer mosmor olur kaskatı kesilir bebek. Asla unutamıyorum bizim 5 saati bulurdu ağlama krizleri. kiraz çekirdekli kemer deneyin. Relactaz kullanmistik biz bir de laktoz emilimi için. Hiç bişey fayda etmiyor maalesef sadece Zaman ve sabır.
S

Sevde B. K.

26 Temmuz 2025 16:55
Benim de bebeğin 81 günlük. Ne yazık ki zaman. Bizim de çok ağlamalarımız çok oldu hiç uyumadı ama son bir iki haftadır kendisi çıkarmaya başladı. Damlalar pek fayda etmiyor doğrusu tüm olay zaman. Bisiklet hareketleriyle de alttan gaz çıkarmayı ihmal ermeyin
D

Dilara İ.

26 Temmuz 2025 17:40
Hiç bir şey yapamazsın maalesef gaz damlası vs fasa fiso sana önericeğim bir mama var tabi mama ile besleniyorsa bebeğin evolvia ac (özellikle ac olanı olmalı) benim bebeğime bu iyi gelmişti kakasınıda çok rahat yaptı çok pahalı bir mama ama işe yarıyor.. Her bebek farklıdır bizim 3. Ayımızda tamamen bu gaz durumumuz bitmişti 6 aya kadar sürenler varmış çok zorrr sakin kalmaya çalış o saatler arasında mümkün değil ama maalesef sen sakin kaldıkça bebişte rahatlıyor bol temas ayaklarını karnına doğru ittirip konuş sürekli onunla karnındada elin olsun elinin sıcaklığıyla rahatlar biraz. Benim sana önericeğim tek şey bu ağlıyor diye kucağına alıp evin içinde gezdirmek gibi bir hata yapma aman diyeyimmm sonra bütün hayatın mahfoluyor🥹 sabırlar diliyorum 🤍
İ

İlayda T.

27 Temmuz 2025 18:49
1 gün mola veriyor geri kalan tüm günler ağlıyor. Saat 8 olacak diye inanın aklım çıkıyor. İlk çocuğum da kolikti. Fakat şimdi aralarında yaş farkı da az. Biri ağlayınca diğeri de ağlıyor. İçinden çıkılmaz hal alıyor. Konuşmak vs hiç yaramıyor daha çok ağlıyor. Şarkı söylemeyi vs de denedim olmuyor. Cidden çok üzülüyorum. 3 ay olsun diye gün sayıyorum artık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir