Hocam Lütfen Cevap Verin

201 görüntüleme
Ş

Şirin A. ..

27 Haziran 2025 19:43
Oğlum şuan tam 1 yaşında koltuklara tutunup kalkıyor ileri geri gidiyor. Ben yürütmek isteyince ya hemen oturuyor yada ayaklarını kaldırıyor
S

Semanur Ş.

27 Haziran 2025 19:48
Sizin desteğinizi istemiyor demekki bir yaş geç bir yal değilki yürümesi için kendi kendine öğrenmek isteyebilir bilmiyorum bebeğinizi en iyi siz bilirsinizde bana öyle geldi
Ş

Şirin A. ..

27 Haziran 2025 19:51
Ya işte ister istemez her hareketine endişe eder olduk inşallah normaldir kafaya takıyoruz işte. Tşk ederim cevap verdiğiniz için
B

Betül Y.

27 Haziran 2025 20:01
Ayaklarını kaldırıyor derken parmak ucunda mı yürüyor? Benim kızım da öyleydi. 15 aylıkken yürümeye başladı. 15-16 aylıkken yürümeye başlayan çok çocuk var içiniz rahat olsun :) Kas sisteminde bir sorun olup olmadığını anlarsınız zaten. Herkes 1 yaşında yürümek zorunda değil :)
Ş

Şirin A. ..

29 Haziran 2025 07:48
Kendi tutunup kalkıyor koltuk etrafında parmak uçlarında yürüyor:) ben kollarından tutup yürütmeye çalışınca bacaklarını kaldırıyor:) bir sıkıntı olsa zaten kendide kalkamaz vaktini bekliyor demekki sıpam:)
B

Betül Y.

29 Haziran 2025 12:59
Öyledir evet, hiç canınızı sıkmayın. İnsan dert ediyor öyle zamanlarda. Ben de dert ediyordum, sonra aynı şeyleri yaşayanlar çıktı karşıma rahatladım öyle. Gerçekten de diğerlerinin dediği gibi 15 aylıkken adımlamaya başladı :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir