Hocam Bi Bakabilir Misiniz Ne Yapmalıyız ?
222 görüntüleme

Nazlıcan V.
1 Ağustos 2025 05:29
Merhaba hocam bebeğim 8 aylık doğdu 1900 kilo kız bebek şuan8 aylık 6850 kilosu sadece anne sütü alıyor 6 Aydan beri ek gıda vermeye çalışıyorum önce püre verdim şimdi pütürlüye geçtim hiçbir şekilde yemiyor . Bazen yiyor pütürsüzleri yoğurt ya da çorba ama gerçekten bir ya da iki kaşık alıp sonra ağlıyor yemek istemiyor anne sütü sadece . Katı gıda et salatalık avakado verdiğimde Ağzına alıp emip geri tükürüyor hiçbir şekilde yutmuyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
B
Buse K.
1 Ağustos 2025 06:10
biz daha ek gıdaya geçmedik ama sanırım anne sütünle karnı iyi doyuyor
B
Buse K.
1 Ağustos 2025 06:12
9. aya kadar anne sütü öncelikli demişti osman hoca olmadı aç oldugu zaman verin belki de yapmışsınızdır ya da sevdiği bir şey varsa onla devam edip bir kaç gün sonra yanına yemesini istediklerini ekleyip karıstırıp deneyebilirsiniz

Nazlıcan V.
1 Ağustos 2025 07:10
Teşekkür ederim deneyeyim aslında denemediğim şey kalmadı ama benim doktorum da galiba beni tribe sokuyor yemesi lazım yok yemezse yemez birdaha ondan dolayı korkuyorum daha çok
B
Buse K.
1 Ağustos 2025 18:11
stres yapmayın bence daha çok erken her sey degişebilir :)

Gizem K.
1 Ağustos 2025 18:16
Ek gıdayı bebek ne açken ne tokken tam orta bi anda verilmesi tavsiye ediliyor o süreyi iyi tutturmak lazım sanırım :)
S
Semanur Ş.
1 Ağustos 2025 18:19
Düzeltimiş olarak mı 6 ay yoksa takvim yaşı mı ek gıdaya düzeltilmiş olarak hesaplayıp başlamalısınız daha hazır olmayabiliyorlar yani şuan kaç aylık bilmiyorum ama erken başladıysanız eğer oda red yapıyor maalesef en başta pütürlü şekilde veriliyor zaten dedikleri gibi 9. Aya kadar ana menü anne sütü sonrasında öğünler dikkat ediliyor anne sütü vermeden önce gıdayı vermeyi deneyin açken olsun yani bir uykusu yaklaşınca değilde uyandıktan 1 saat sonra beslemeyi deneyin

Nazlıcan V.
2 Ağustos 2025 06:45
Dediğiniz gibi de yapıyorum almıyor ama sanırım benim stresim de çok yemeyecek diye başlıyorum hep umarım yer artık

Nazlıcan V.
2 Ağustos 2025 06:45
Benim sütüm artık ne kadar yetiyordur ki 8 ay oldu
S
Semanur Ş.
2 Ağustos 2025 10:57
Yediğiniz yemeklerden vermeyi denediniz mi

Nazlıcan V.
3 Ağustos 2025 11:57
Evet şimdi başladım çok az az alıyor ama sanırım reflü ilacı da başladık omu etki ediyor anlamadım hayırlısı insallah