Hızlı mi Kilo Alıyor

95 görüntüleme
C

Ceren G.

22 Kasım 2025 18:27
Bebeğim 4 aylıkken 8.200 gramdi. Şuan 4 ay 18 günlük ne kadaroldu bilmiyorum ama 37 haftalık doğdu 3640 la. Kilosu anormal derecede fazla mi. Kafama takıldi. Doktoru bir sorun yok dedi ama bilmiyorum ya
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

22 Kasım 2025 18:38
Merhaba bebeğiniz sadece anne sütü alıyorsa düşünmenize gerek yok
C

Ceren G.

22 Kasım 2025 18:48
@Fatma Tanrıöver 2.5 aya kadar anne sütüyle beslendi sonra çoğunluğu anne sütü olmak kaydıyla mama da veriyorum. Ama 2 aylıkkende kilosu öndeydi o zaman 6 kg di mesela
M

Melike M.

22 Kasım 2025 18:49
Bence fazla canım.Mama kullanıyorsa belki doktor o yüzden normal demiştir.Benim oğlum 4040 doğdu 8aylıkken dediğiniz kilodaydı(sadece anne sütü ile besleniyordu)
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

22 Kasım 2025 18:54
Bebeginizin cinsiyeti de önemli ancak biraz önden gittiği söylenebilir mama konusunu gözden geçirebilirsiniz önümüzdeki süreçte miktarı arttirmayi sinirlandirmanizi tavsiye ederim
H

Hatice B. K. ..

22 Kasım 2025 19:04
Benim bebeğim de 5.5 aylık hızlı kilo aldı anne sütüyle besleniyor. Doktorumuz da hızlı kilo aldığını söyledi ama sorun görmedi. Sadece durakma dönemi yaşayacağını söyledi kilo alımı konusunda. Kafanızı yormayın her bebek kendi akışında ilerliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir