Hırltılı Balgamlı Öksürük
49 görüntüleme
A
Ahsen A. ..
11 Nisan 2026 12:36
Kızm tam 1 yaşında 3 gündür hırltılı balgamlı öksürük vardı kendi doktora gitmedim çünkü ateş ve halsizlik yoktu bugün sabah burun akıntısı da başladı sağlık olacağına götürmüştüm dün antibiyotiklik bir durum yok dedi tek böbrekli olduğu için de ilaç konusunda bişey söyleyemedi dolven kullanabilirsin dedi bide eczaneden bitkisel ilaçlar var Balgam için onu alabilirsin dedi eczacıda tek böbrekli diye o ilaçları vermedi sorum şu zaten antibiyotik kullanamayacağız idrar yolu enfeksiyonu olmadığı taktirde antibiyotik kullanmayacağız demişti doktorumuz şimdiye kadar da ınfulazme olduğunda enfluvır kullandık onun dışında 3-4 kez de Calpol vermişimdir grip olup ateşi çıktıgında, ateşi yok dolveni öksürük için kullanabilir miyiz yoksa gereksiz mi? Bal verebilirsin dedi yaşına gireli 3 gün oldu biraz yarım Türk kahvesi fincanı ıhlamurun içine bal ekleyebilir miyim hala bal konusunda korkuyorum acile de gitmek istemiyorum buhar verecek olursak hırıltılı öksürük için sadece serum fizyolojik damlatmak yeterli mi ilaçlı mı olması gerekli böyle bir durum yaşayıp tedavi olan annelerde tecrübelerini yazarsa sevinirim
G
Gül
11 Nisan 2026 12:58
Dediğiniz gibi serum suyuyla buhar yapabilirsiniz. Burnuna serum fizyolojik yapıp temizleyin. Bal da azıcık verebilirsiniz. Düzenli yapin insallah iyi olur gecmis olsun