Hırıltı,öksürük ve Nefeste Darlık

105 görüntüleme
H

Hülya B.

24 Mart 2026 12:41
Buraya 3. Yazışım 4 aylık bebeğim bir buçuk aydır geçmeyen hırıltı öksürük(balgamlı) sesinde değişiklik ve artık süt içmede zorluk yaşıyor süt içerken sürekli kendini geriye atıyor burun temizliği yapılıyor ventolin ve cortair antibiyotik ağrı kesici verdi doktor kullanıyorum ama hala düzelmedi ateş hiç olmadı nefes alamaadığı için gece sık sık uyanmaları var doktora göründük defalarca hepsi aynı ilaçları verip duruyorlar teşhisimiz ne onu bile bilmiyoruz rsv mi soğuk algınlığımı bu çocuk ne zaman düzelecek onu bile bilmiyoruz hava güzel olduğunda temiz hava alsın diye açık yerlere götürüyorum daha kötü oluyor
G

Gökçe N. B.

24 Mart 2026 18:12
Rsv testi yapıldı mı
H

Havva G. ..

24 Mart 2026 18:53
Öncelikle cok geçmiş olsun. Ciğerine mi iniyor iltihap ? Çocuğunuz alerjik olabilir. yediklerinize tepki gösteriyordur vücut. Sadece besinlere değil tozlara tüylere falan da alerji [olabilir.Ayrıca](olabilir.Ayrıca) disari çıkınca daha kötü oluyorsa polenlere alerjisi vardır. Mutlaka çocuk alerji doktoruna gidin. İleri tetkikler ve test yapılır hastalığın ne oldugu anlaşılır gerekirse koruyucu tedavi uygulanır.
H

Hülya B.

24 Mart 2026 18:56
Gökçe Nur Bozkurt
Rsv testi yapıldı mı
Hayır test yapılmadı
H

Hülya B.

24 Mart 2026 18:57
Havva Güzel
Öncelikle cok geçmiş olsun. Ciğerine mi iniyor iltihap ? Çocuğunuz alerjik olabilir. yediklerinize tepki gösteriyordur vücut. Sadece besinlere değil tozlara tüylere falan da alerji [olabilir.Ayrıca](olabilir.Ayrıca) disari çıkınca daha kötü oluyorsa polenlere alerjisi vardır. Mutlaka çocuk alerji doktoruna gidin. İleri tetkikler ve test yapılır hastalığın ne oldugu anlaşılır gerekirse koruyucu tedavi uygulanır.
Yani herhangi bir test yapılsa keşke ama yapılmıyor akciğer röntgeni çekip gönderiliyoruz
G

Gökçe N. B.

24 Mart 2026 19:02
Hülya Bayrakçı
Hayır test yapılmadı
Israrla test isteyin benim oğluma da yapılmamıştı ısrarla istedim ve rsv pozitif çıktı 1.5 hafta ventolin ve oksijen aldı oğlum
H

Havva G. ..

25 Mart 2026 09:28
Hülya Bayrakçı
Yani herhangi bir test yapılsa keşke ama yapılmıyor akciğer röntgeni çekip gönderiliyoruz
Alerji testini çocuk alerji doktorundan başkası kolay kolay yapmaz. Biz çocuğumun birine özel muayenehanede digerine de eğitim araştırmada yaptırdık . Ama rsv testini çocuk doktorları yapıyor. Sürekli aynı cocuk doktoruna gidiyorsaniz farklı cocuk doktoruna gitmenizi öneririm
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir