Hırıltılı Solunum
140 görüntüleme
M
Mervenur E.
24 Mart 2026 20:45
Bebeğim 2 aylık eşim ve ben nezle olduk bizden geçtiğini düşünüyoruz hırıltılı solunumu var akciğere inmesinden korkuyorum sürekli sf ile yıkama yapıyoruz aspire ediyoruz bugünde nebülizatörle sf verdim 2 kez rahatladı ama yıkamamıza rağmen hırıltı hafif de olsa devam ediyor doktora götürmeli miyim akciğere inmesinden korkuyorum
D
Doruk u. a.
24 Mart 2026 21:13
3 ayın altındaki bebeklerin doktora gösterilmesi öneriliyor içiniz rahat etsin derim sorun yoksa bile bunu doktordan duymak ve tavsiyeler almak iyi olur
G
Gülşah S.
Premium Üye
24 Mart 2026 21:16
Evet 3 ayın altındaki bebeklerin bu durumlarda mutlaka doktora götürülmesi gerektiğini doktorlar söylüyor
İçiniz rahat eder ve birşey varsa da erken teşhis her zaman önemlidir şimdiden geçmiş olsun
İçiniz rahat eder ve birşey varsa da erken teşhis her zaman önemlidir şimdiden geçmiş olsun
M
Mervenur E.
24 Mart 2026 21:18
Evet 3 ayın altındaki bebeklerin bu durumlarda mutlaka doktora götürülmesi gerektiğini doktorlar söylüyor
İ
İros
Premium Üye
31 Mart 2026 06:11
Merhaba ne yaptınız sadece hırıltılı solunum mu vardı? Bizde daha 50 günlüğüz once eşim rahatsızdı sonra bana geçti sanırım ben hep maskeyle emzirdim kucagima aldigimda maskeliydim ama iyilestikten sonra bebeğimde bugün hırıltılı solunum başladı iki kere yıkadık burnunu ama hala devam ediyor hasta mı oldu başka bir sey mi merak ettim sizin durumunuzu
M
Mervenur E.
31 Mart 2026 08:23
Merhaba ne yaptınız sadece hırıltılı solunum mu vardı? Bizde daha 50 günlüğüz once eşim rahatsızdı sonra bana geçti sanırım ben hep maskeyle emzirdim kucagima aldigimda maskeliydim ama iyilestikten sonra bebeğimde bugün hırıltılı solunum başladı iki kere yıkadık burnunu ama hala devam ediyor hasta mı oldu başka bir sey mi merak ettim sizin durumunuzu
İ
İros
Premium Üye
31 Mart 2026 14:23
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bizede eşimden bulaştı hırıltılı solunum vardı burun tıkanıklığı vardı hastaneye götürdüm ben sanırım biraz fazla müdahale etmişim yıkama aspirasyon hatta nefesi açılsın diye nebülizatör bile kullandım doktorum hiçbirini kullanma çünkü sen yıkadıkça aspire ettikçe burun içi ödemlenip tahriş olacak ve daha zor nefes alacak bu sefer sen yine müdahale edeceksin dedi bende yüzde yüz tıkanmayana kadar hiç dokunmadım 2-3 gün sonra geçti eğer öksürük ateş vs yoksa bebeğinizde hiç dokunmayın bence ben öyle yaptım geçti
M
Mervenur E.
31 Mart 2026 14:28
Çok teşekkür ederim düne göre hırıltısı azaldı gibi baktim burun içi şiş ödem olmuş gibi zaten
İ
İros
Premium Üye
31 Mart 2026 15:08
Bikaç güne geçer inşallah siz takip edin ateş öksürük olmazsa atlatır kolaylıkla 🙏🏻
Yükleniyor...