Hırıltılı Solunum

64 görüntüleme
A

Aycan Y.

11 Ağustos 2025 19:37
Sevgili anneler , 15 günlük beneğim sanki bazen nefes alırken böyle kibar bir horlamaya benzer ses çıkarıyor weezing gibi değil yüzde yüz bronşit de diyemiyorum burnunu sf le temizledim biraz aspiraötle çektim pek bişey çıkmadı azıcık nebüliztörle af soluttum ama sanki nefes alamadı buhar rahatsız etti gibi ne yapmam lazım nasıl bi yol izlemem lazım lütfen yardımcı olur musunuz
R

Rumeysa A.

11 Ağustos 2025 20:00
Benim bebeğimde öyleydi ilk ayında genellikle soluk borusu gelişmediği için pozisyona bağlı olarak arada hırıltısı oluyordu ateş ve başka bir belirti yoksa bundandır bence , şuan 3 aylık bir ay bitince düzelmişti
A

Aycan Y.

11 Ağustos 2025 20:06
Yok ateş vb durum bazen ölçüyorum endişe edip hatta . Beslenmesi kilo alımı falanda normal ama ara ara öyle hır hır edince korktum bi kaç kere hastane kontrolü esnasında klimaya falan maruz kaldı . Peki burun temizliğine serumla devam etmeli miyim düzenli olarak pek de bişey çıkmıyor burundan ama
Ş

Şeyda B.

11 Ağustos 2025 20:12
Benim bebeğimde bu şekilde olmuştu bende endişelenmiştim siz gibi o yüzdende burun temizliği yapıyordum sık sık fakat doktorumuz burun etleri yenidoğanların çok hassas siz oynadıkça şişer ve ses daha çok artar solunumda geriden gelen hırıltı zaman içinde kaybolacak siz bu kadar sık müdahale etmeyin demişti banyodan banyoya yumuşar çok gerekli olursa günde bir kez sf ile temizleyin demişti bu şekilde uygulayınca bebeğime daha iyi geldi
A

Aycan Y.

11 Ağustos 2025 20:15
Bilgi paylaşımı için çok teşekkür ederim bende günlük veya gün aşırı yapayım burun temizliğini o halde
Çok sağolun
R

Rumeysa A.

11 Ağustos 2025 20:51
Burun temizliğide burnunun tıkalı olup olmadığını zamanla daha net ayırt edersiniz emerken rahat ememez mesela , eğer rahat nefes alıp veriyorsa açmaya çalışmayın yada aspiratörü bir kez burnuna sokup çekince gelen sesten dolu olup olmadığını anlarsınız son olarak serum suyu sıkmak biraz zor geliyordu bana çok sıkarım tıkanır diye korkuyordum sprey şeklinde olanı var deniz suyu diye geçiyor onu sprey olarak sıkmak baya kolay

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir