Hırıltılı Nefes

97 görüntüleme
Betül B. .

Betül B. ..

19 Aralık 2025 04:26
Oğlum geceleri çok sık uyanıyor yatış şekilleri değişik yüz üstü daha çok yöneliyor. Gece emmeye muhakkak kalkar son zamanlarda emerken sanki grip gibi nefes alırken hırıltı gibi birşey oluyor hani mukoza akar bizde burnumuzu çekeriz akıntıyı yutarız sanki o şekil ama emin değilim. 10 ay içindeyiz üşüttü mü bilmiyorum keyfi yerinde emerken öksürüyor süt fazla mı geliyor ondan mı gün içinde de sanki midesi ağzına geliyor gibi yemek konusunda oturu bizim gibi yemiyor öyle ona özel hazırlanmışı bile yemiyor ben ne yiyorsam ağzına atıyor isteyince anlam veremedim doktoru da hastane değişikliği yaptı şehir dışında yine de doktora gitmeyi düşünüyorum ama sırf bu yüzden pimpirikli Bi anne oluyor herkesin gözünde ve birşey yok diye gidemiyorum kendim de gidemiyor ulaşım sıkıntım var artık ne yapacağımı bilmiyorum ağlayarak uyanıyor onun dışında rahat uyuduğu zamanuyuyor
Hatice C. .

Hatice C. ..

19 Aralık 2025 05:42
Hayır neden pimpirikli olasınız ki bi sıkıntısı var ve annesi olarak çare bulmaya çalışıyorsunuz randevu alıp başka bı doktora gidin yada doktoru gelene kadar izlem yapın burun temizliği evi havalandırıp nemlendirme ve hijyen rahatlığını sağlayın
Betül B. .

Betül B. ..

21 Aralık 2025 20:02
@Hatice Celik nemlendirme ısı ve hijyen konusundabir sıkıntı mevcut değil ara ara öksürüyor hırıltı galiba mukustan ötürü burnu açık lakin sizin kastettiğiniz sinüs temizliği mi? Ona cesaret hiç edemiyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir