Hırıltılı Burun Tıkanıklığı

156 görüntüleme
E

Ezel Ö.

19 Aralık 2025 07:12
43 günlük bir kız bebeğim var. 3-4 gündür burnu çok tıkalı genizden gelen bir hırıltısı var. Hem uyumakta hem beslenmekte çok zorlanıyor. Zaten çok yoğun bir gaz sancısı var ikisi bir arada olunca çok daha fazlazorlanıyoruz. Burnunu serum fizyolojiyle açıyorum lakin kısa sürede yine aynı. Ne yapabilirim doktor göğüsünü dinledi birşey yok dedi.
E

Esma N. A.

19 Aralık 2025 07:23
Benim kızımda 48 günlük aynı şikayetleri vardı odaya hava nemlendirici aldım bulunduğum yer çok kuru nem oranı %30 larda olması gerekendr %45-55 miş o nrnlendiriciyi gün boyu özellikle gece kızıma yakın tutup çalıştırıyorum terlerse de hemen üstünü değiştiriyorum bu sayede hırıltısıda burun akıntısıda çok azaldı
E

Elçin G.

19 Aralık 2025 07:35
Öncelikle odayı bebeğiniz yokken bol bol açıp havalandırın. Birde yoksa eğer kesinlikle oda nemlendirici alın nem ölçerden bakın yüzde 40ın altında olmamalı. Birde burnunu serumla yıkadıktan sonra manuel aspiratörle çekin
S

Sümeyye K. ..

19 Aralık 2025 07:44
Benim de 2 bucuk aylık kızım aynen arada sizin dediğiniz gibi oluyor doktor kontrolünde bişey yok dedi ama insan kiyamiyor. Burna birkaç damla serum fizyolojik yapıyorum.Odayi havalandıriyorum ama kalorifer yandığı için çözüm kısa süreli
İ

İpek D.

20 Aralık 2025 10:44
Benim kızımda 2 aylık olacak bir kaç gün sonra. Doğduğundan beri horultu problemimiz var horluyor uyurken. Dr hırıltı ve horultuyu birbirine karıştırmayın dedi. Serumfizyolojik ile temizliği önermedi burun tıkanıklığını kronikleştiriyor dedi. Nazalnem damlasını önerdi bize yağlı bişey 2 3 kez ondan damlatıyorum anne sütüde damlataiblirsin dedi.
E

Ebru R.

26 Aralık 2025 20:42
Benim de 45 günlük oğlumda aynı şikayetler var nem ve sıcaklık olması gerektiği gibi iki gün aspiratörle temizledim fakat artık temizlesemde birşey çıkmıyor ama hırltı devam ediyor doktor antibiyotik verdi çok küçük olduğu için antibiyotik kullanmasından çok endişe ediyorum sizin durumunuz geçti mi neler yaptınız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir