Hırıltı Öksürük

70 görüntüleme
S

Serap C.

25 Aralık 2025 06:56
merhaba 4-5 gündür hırıltılı burun içini temizlememe rağmen hala hırıltı devam ediyor bir de belli aralıklarla 2-3 kere öksürüyor üşütmüş olabilir miyim ne zaman doktora gitmeliyim
Ümran A.

Ümran A.

25 Aralık 2025 07:09
Ne kadarlık bebeğiniz
S

Serap C.

25 Aralık 2025 07:10
4.5 aylık erkek bebek
A

Ayşe G.

25 Aralık 2025 07:12
Merhaba muhtemelen üst solunum yolu enfeksiyonu var, benim bebeğim de aynı durumdaydı, burun yıkayıp soğuk buhar vermeye devam ettim ama düzelmedi balgamlı öksürmeye başladı, 3 4 gün bekleyip öyle gittik doktora, antibiyotik verdi içim rahat değil ama doktora güvenip kullanmaya başladım, bence bebeğiniz küçükse ertelemeyin hemen gidin
Ümran A.

Ümran A.

25 Aralık 2025 07:50
Biraz gözlemleyin bence serum fizyolojik ile buhar yapın , burnunu yıkayın günde 4-5 kere
Hırıltısı çok artarsa götürün yine tabi
Ama gün içinde 10 a kadar öksürmesi normalmiş hırıltıyı ise bazen genze süt kaçması bile yapabiliyor. Doktorumuz bize öyle söylemişti ki 6 aylık oluncaya kadar hırltısı olabiliyormuş bazen. O dönemlerde bende götürmüştüm hırıltısı var diye doktorumuz bu şekilde telkin etmişti bizi.
Tabi her bebek farklı biraz gözlem yapın hırltı artarsa beklemeden gidersiniz. Antibiyotik için ise çok minnaklar bol yıkama ve buharla tedavisi olur inşallah 🐣
S

Serap C.

25 Aralık 2025 07:52
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 💖💖💖

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir