Hırıltı, Huzursuzluk, Reflü
94 görüntüleme
C
Ceren
9 Temmuz 2025 14:22
Bebeğim 2,5 aylık.Hem anne sütü hem mama ile besleniyor mama verdiğimde genelde hırıl hırıl oluyor ve her gün burnunu açmak zorunda kalıyorum ama çok kuru bir yerde yaşıyoruz. Bazen çok fazla kusuyor bazen hiç kusmuyor. Gaz sancıları da devam ediyor. Sabaha doğru reflü yatağından hep aşağı kaymış olarak buluyorum huysuzlanıyor sürekli ve uykuya geçişte zorlukları var. Yani bir tek kanlı kaka belirtisi yok. Söylediğimde çevremdekiler abarttığımı kuzenimin kızında olan belirtileri oğlumda da görmek istediğimi söylüyorlar. Ben öyle olduğunu sanmıyorum. Doktor kan olmadan alerji diyemem dedi. Ne yapmalıyım?
T
Tuba F.
9 Temmuz 2025 14:30
Ben de burun tıkanıklığı için hava nemlendirici aldım odada havayı yumuşatıyor. Klimada açtığım için sabaha kadar açıyorum faydasını gördüm
C
Ceren
9 Temmuz 2025 15:00
Evet biz de klima açıyoruz sabaha kadar hava kuruyor o yüzden hava nemlendiricisi de sabaha kadar çalışıyor ama nem anca %39 oluyor evde

Selen B.
9 Temmuz 2025 15:24
Aynı durum bizdede var herşeyi yapıyorum nemlendirici, temizleyici, burun yıkama, nebülazatör. Ama geçmiyor. Evin sıcaklığını klima olmadığı için ayarlayamıyoruz. Bize doktor alerji damlası vermiş rinit alerji diye geçmiş ama muayenede söylemedi burda sormuştum hatta bende osman hoca yazmıştı alerji tanısı için çok erken diye. Bende bilemiyorum ne yapıcam
C
Ceren
9 Temmuz 2025 15:32
Gerçekten insan kendini çok aciz hissediyor bir sıkıntı var biliyorsunuz ama müdahale edemiyorsunuz Osman hocanın o yazısını ben de okudum umarım bir yardımcı olan olur bize bu durumu yaşayan annelerden