Hırıltı, Huzursuzluk

98 görüntüleme
M

Muhterem N. Y. ..

14 Aralık 2025 18:57
Bebeğim 6.5 haftalık 36+2 2550 g 46.5 cm olarak dünyaya geldi. Çok şükür ilk ayında 3900 g ve 53.5 cm e ulaştı. Anne sütüne bağlı uzamış sarılığı hafif devam etmekte, diğer testleri temiz çıktı çok şükür. 24 saattir huzursuz. Burnunu serum fizyolojikle 2 ml iki burnuna vererek devamlı açıyorum. Çok kusmaz fazlasını çıkarmak için arada sadece. Bugün d vitamini verdikten sonra kustu (D vitaminiyle barışamadı hiç zaten, hep zor yutuyor.) Kusunca sırf balgam kustu. Biraz rahatladı şimdi yine huzursuz. Ne yapmalı?
G

Gülizar K. ..

14 Aralık 2025 19:31
Serum fizyolojik 5 ml buhar verip ( günde 5 kez filan yapabilirsiniz) omzuna alıp sırtına aşağıdan yukarı doğru vuruyoruz avuç içi oval olup top tutuyormuş gibi. Yani gaz alır gibi yapıyoruz. Bu da iki ciğer arası balgam atar. Çok yaptım ve faydasını yaşadım. Osman hocam sagolsun
H

Hanife N. H.

23 Aralık 2025 17:50
bizim durumda öyle doktor kızıma buhar makinasina katilan ilaclardan verdi 2 gunde azaldi öksürük
S

Sifa D.

23 Aralık 2025 19:47
Merhaba, geniz akıntısının rahatça akıp gitmesi için başı yukarda şekilde hafif eğimli yatırabilirsiniz. Sağlıkla büyütün
A

Abide Ç. ..

25 Aralık 2025 18:27
Merhaba benim bebeğimde 3 aylık boğazında geçmeyen bir hırıltı var ve öksürüyor da kustuğun da balgam geldi ama yinede huzursuz.Ne yapmalıyım acaba?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir