Hırıltı Balgam
151 görüntüleme
S
Sümeyra B. ..
4 Şubat 2026 05:21
10 aylık 3 gündür gece ateşi yükseliyor ve hiç uyumuyor calpol veriyorum rahatlıyor burnu tıkalı ve hırıltısı var öksürük ve hapşırık var doktora götürmeli miyim burnunu temizlememe izin vermiyor ne aspiratör ne serumla farklı bir yöntem var mıdır
E
Erem S. K.
4 Şubat 2026 07:14
Hemen götürün bizim de aynı şikayetlerle başladı rsv pozitif çıktı
G
Gözde ..
4 Şubat 2026 08:09
Daha önce bizde de vardı bizde de covid çıkmıştı. Ateşini de calpol ve dolveni dönüşümlü kullanarak kestik. Calpol çok geç düşürüyor ve kızımın atesi 39.5 lara çıkıyordu. Gün içinde ilaçın etkisi varken iyi ama geçince tekrar yükseliyordu. İki gün bu şekilde geceli gündüzlü sürdü. Çok geçmiş olsun. Bu arada herhangi bir ilaç da vermediler bize. Sadece kan tahlili, suruntu testi ve idrar testi istedi. Biz idrar testini veremedik. Başka enfeksiyon varlığı olabilir diye antibiyotik başladı ama biz onu kullanmadık çünkü kan tahlilinde crp normal çıkmıştı. Geçmiş olsun ❣️
S
Sümeyra B. ..
4 Şubat 2026 08:56
Hemen götürün bizim de aynı şikayetlerle başladı rsv pozitif çıktı
S
Sümeyra B. ..
4 Şubat 2026 08:57
Daha önce bizde de vardı bizde de covid çıkmıştı. Ateşini de calpol ve dolveni dönüşümlü kullanarak kestik. Calpol çok geç düşürüyor ve kızımın atesi 39.5 lara çıkıyordu. Gün içinde ilaçın etkisi varken iyi ama geçince tekrar yükseliyordu. İki gün bu şekilde geceli gündüzlü sürdü. Çok geçmiş olsun. Bu arada herhangi bir ilaç da vermediler bize. Sadece kan tahlili, suruntu testi ve idrar testi istedi. Biz idrar testini veremedik. Başka enfeksiyon varlığı olabilir diye antibiyotik başladı ama biz onu kullanmadık çünkü kan tahlilinde crp normal çıkmıştı. Geçmiş olsun ❣️
G
Gözde ..
4 Şubat 2026 08:59
Merhaba çok teşekkür ederim
E
Erem S. K.
4 Şubat 2026 09:04
Merhaba size nasıl tedavi uygulandı
S
Sümeyra B. ..
4 Şubat 2026 09:09
Çok geçmiş olsun
K
Kübra Y.
4 Şubat 2026 10:53
Geçmiş olsun bende 4 aylık ikizlerim öksürük burun akıntısı olduğu için gittim ateşi yoktu ama böyle hastalıklarda ciğere inmesi an meselesi oluyormuş adrenalin base iğne yapıldı burun temizliği yaptılar hava verdiler hastanede reçete yazdı ınuramin balgam sökücü ama herhangi bi hızlı nefes almada ateş 38.9 üstüne çıkarsa hemen gel dedi
S
Sümeyra B. ..
4 Şubat 2026 11:27
Kesinlikle gidin crp 3 ateş yok öksürük hırıltı burun akıntısı evde güya kendimiz tedavi etcektik cahillik işte bronşlara inmiş 3 gündür tedavi oluyoruz hastanede durumu iyi tabii ama cigere inmesin sonra toparlayıp bi daha hasta etmemek zor oluyor
S
Sümeyra B. ..
4 Şubat 2026 11:27
Geçmiş olsun bende 4 aylık ikizlerim öksürük burun akıntısı olduğu için gittim ateşi yoktu ama böyle hastalıklarda ciğere inmesi an meselesi oluyormuş adrenalin base iğne yapıldı burun temizliği yaptılar hava verdiler hastanede reçete yazdı ınuramin balgam sökücü ama herhangi bi hızlı nefes almada ateş 38.9 üstüne çıkarsa hemen gel dedi
M
Merve A.
24 Şubat 2026 12:00
Oğlumun balgamı ve hafif öksürüğü vardı burnu da akıyordu. Doktora götürdüm.
Ventinol, zaditen ve antibiyotik verdi.
Antibiyotik dışındakileri kullanıyorum durumu çok ağır olmadığı için. 5. Gün oldu bugun öksürüğü azaldı ama balgamı hala devam ediyor burun akıntısı var.
Ciğerlerini dinledi bişey de demedi.
Antibiyotiği kullanmalı mıyım ? Hata mı yapıyorum ?
Ventinol, zaditen ve antibiyotik verdi.
Antibiyotik dışındakileri kullanıyorum durumu çok ağır olmadığı için. 5. Gün oldu bugun öksürüğü azaldı ama balgamı hala devam ediyor burun akıntısı var.
Ciğerlerini dinledi bişey de demedi.
Antibiyotiği kullanmalı mıyım ? Hata mı yapıyorum ?