Hırıltı

44 görüntüleme
N

Nurcn

1 Nisan 2026 22:55
5 aylık bebeğimin geniz akıntısı vardi biraz öksürüğü vardi serum fizyolojik yap dedi doktor yaptim ama 5 gün oldu hırıltısi başladı daha önce yoktu beslenmesi iyi ama gözle görülür bı hırıltısi var yıkıyoruz burnunu tahriş oldu istemiyo çok zor yapıyorum ne yapmalıyım bilginiz var mi 
D

D ..

1 Nisan 2026 23:36
Hastanede yatarken hemşire burnunu yıkadı ve uzun süre hırıltı olmuştu içimden hemşireye demediğim kalmadı halbuki yıkayınca sümük yumuşayıp hareket ettiği için hırıltı oluyor Muş 🤣 sık sık yıkamaya çalışın çok iyi geliyor enjektör uçları satılıyor eczanede ondan alın aşırı rahat oluyor biz hep dikey öne doğru eğerek yıkıyoruz ayınıza uygunsa doktora danışarak o şekilde yapabilirsiniz daha rahat ediyor bebek
N

Nurcn

1 Nisan 2026 23:39
Teşekkür ederim yanıtınız için yikamak için yatırdığimda ağlıyor kafasını sağa sola ceviriyo o yüzden çok zorlanıyorum dediğiniz uçlar enjektöre mi takılıyor enjektör plastiği zarar vermez en azından burun kenarına
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir