Hırıltı

121 görüntüleme
M

Melek T.

20 Şubat 2026 22:19
Merhaba hanımlar bebeğim de bugünden itibaren emzirdiğim esnada hırıltı sesi geliyor.

Ben düzenli olarak her zaman burnuna fizyolojik serum damlatırım. Bugün burnunu temizledim burnundan da bişey çıkmadı. Ara ara öksürüyor gibi de. Ne yapmam lazım doktora mı götürmeliyim ilerlemeden ?
Merve

Merve

20 Şubat 2026 22:58
6 buçuk aylıkken kızım bizde böyle bir süreç yaşadık hırıltısı vardı burnu hep doluydu doktora gittik sigara içen insanla aynı odada bile bulunmasın dedi fizyolojik ile temizle bol bol eğer tıkanırsa acile git demişti
S

Sena S.

21 Şubat 2026 01:46
Odanın nemini de kontrol edebilirsiniz melek hanım ateş hapşırık şiddetli öksürüğe dönerse ciğerlerden şüpheleniyor doktorlar onun dışında olabilirmiş benim bebeğim de öyleydi geçti oda nemlendiricisinden sonra
E

Elif ..

21 Şubat 2026 06:33
Çok geçmeden doktora gidin lütfen. Bende sizin gibiydim sürekli temizlerdim en son hırıltısı oldu çocuğun ciğerlerine inmişti ve RSV olmuştu. Allah korusun burnu aksa giderim artık
M

Melek T.

21 Şubat 2026 06:34

Sena Sy

Odanın nemini de kontrol edebilirsiniz melek hanım ateş hapşırık şiddetli öksürüğe dönerse ciğerlerden şüpheleniyor doktorlar onun dışında olabilirmiş benim bebeğim de öyleydi geçti oda nemlendiricisinden sonra

Çok şükür ateşimiz yok. Nebulizatör ile biraz hava verdik iyi geldi gibi. Daha kötü olursa (inşallah olmaz) doktora götüreceğim 😢
M

Melek T.

21 Şubat 2026 06:35

Elif

Çok geçmeden doktora gidin lütfen. Bende sizin gibiydim sürekli temizlerdim en son hırıltısı oldu çocuğun ciğerlerine inmişti ve RSV olmuştu. Allah korusun burnu aksa giderim artık

Ah öyle mi çok geçmiş olsun 😢 Bende kararsızdım götüreceğim ozaman

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir