Hirilti
105 görüntüleme
S
Sevim E.
6 Şubat 2026 08:00
Bebeğimin burnundan gelen geçmeyen bı hırıltılı var serum fizyolojik suyla temizliyorum temizledikten 2 dj sonra yine aynı bu neden olabilir acaba
A
Aynur K.
6 Şubat 2026 08:12
Ben de tam bunu soracaktım. 41 günlük bebeğimin burnunu serum fizyolojik ve elektrikli aspiratör ile açmaya çalışıyorum ama çok sık bu işlemi yapmak zarar verir mi acaba? Her beş dk da bir temizlememiz gerekiyor neredeyse.

Emine K.
6 Şubat 2026 08:27
Burun delikleri dar olduğundan bu durum olabilir herhangi bir hastalığı olmadığı sürece olabilir hırıltı bizde de olmuştu büyüdükçe kayboldu

Hatice C. ..
6 Şubat 2026 08:37
Ben de tam bunu soracaktım. 41 günlük bebeğimin burnunu serum fizyolojik ve elektrikli aspiratör ile açmaya çalışıyorum ama çok sık bu işlemi yapmak zarar verir mi acaba? Her beş dk da bir temizlememiz gerekiyor neredeyse.
S
Sevim E.
6 Şubat 2026 08:59
Benimbebegimde daha 45 günlük sürekli acmama rağmen 2 dj acikiyo sonra yok sanki ama gazı varken yatırdığın da da oluyo
İ
İlknur
6 Şubat 2026 09:29
Benim bebegimde 11 aylık yaklaşık 2 aydır geçmeyen bir hırıltı var serum fizyolojik temizliyorum oda nemlendirici kullanıyorum ama hala aynı
S
Sevim E.
6 Şubat 2026 09:35
Sanki nefes almakta güçlük çekiyormus gibi birde dimi dakika tutup nefesini sayıyorum gogusunde çökme yok burun kanatlari da normal ama sürekli hirilti var gibi ikiniyo gibi