Hırıltı
94 görüntüleme
A
Ayşe K. ..
18 Aralık 2025 05:01
Bebeğim 2 aylik. Net kilosunu şuan bilmiyorum. 2 hafta önce 4600 idi. Bebeğimin reflüsude mevcut. Ara ara hızlı nefes alıp verme. Hırıltili nefes oluyor. Bazıları bu aylarda normal diyor. Ama benim içime sinmiyor.emerken ve mama içerken hırıltı hep olurdu ama bu sabah uyurken yarım saat hırıltılı nefes alarak uyud. Acaba hastalik başlangıcı mıdı?
E
Eliff
18 Aralık 2025 05:39
Burun tıkanıklığında hırıltı yapar
A
Ayşe K. ..
18 Aralık 2025 06:15
Evet ama burnunu sık sık açıyorum. Nefes almakta güçlük çekiyor sanki
M
Melike M.
18 Aralık 2025 06:43
Hava nemlendirici makinesi deneyebilirsiniz.Biz sürekli kullanıyoruz.Burnunuda açıyorum çok şükür sorunumuz yok şuan

Duygu C.
18 Aralık 2025 06:43
Benim bebeğimde öyle hala hırtılı ara ara oluyor ama burnundan kaynaklı bizim ki odanızın nemini kontrol edin isterseniz nefes alırken karnına da bir bakın çöker gibi oluyorsa beklemeden mutlaka dokturunuza gidin
Z
Zehra V.
18 Aralık 2025 06:50
Bebeklerin burnu minicik en ufak bir sümük bile hemen tıkayabiliyor hergün temizleyin her şeyi farkedecek burnu açık olunca karnının çökmesi değil göğüs kafesinin içeri doğru gömülmemi tehlikelidir ateş yoksa korkulacak bir şey yok evi her gün havalandırıp birde yattığı yere buhar makinesi koyarsanız burnunuzda düzenli temizlerseniz hiçbir problem olmaz
A
Ayşe K. ..
18 Aralık 2025 07:07
Çok teşekkür ederim hepsini yapacağım inşallah iyi olur. 🤲🏼