Hırıltı

77 görüntüleme
G

Gülgün

4 Aralık 2025 18:11
Bebeğim 4 aylık. Yaklaşık 2 haftadır hırıltılı nefes alma mevcut. Ciğerleri temiz. Burnu açık. Her gün serum fizyolojik ile burnunu temizliyorum. Bazen (her zaman yapmıyor günde 2-3 kere) hırıltılı ses çıkartıyor. Bir kaç gündür Nebülizör ve zaditen oral damla kullanıyoruz fakat geçmedi. Neden olabilir ? Neler yapabiliriz?
S

Seval Y.

4 Aralık 2025 19:09
Bizde dogdugundan beri hep var 6 aylik olana kadar devam eder gitgide azalır dediler. Farklı sebeplerden kaynakli olabilir durumumuz belki ama ben hergun akşam bazen sabah akşam burna serum ve burun aspiratöru ile temizliyorum. Her ihtimale karşı eve ayrıca hava temizleme ve nemlendirici cihazda aldik. Her tusa basıyoruz. Yaşadığım yerde çok insaat var yaşadığımız şehir surekli tozlu. Bunlar epey rahatlattı. Bi ara refluden şüphelendim bu aylarda pik yapiyor dediler. Az az sık beklemede yaptim. Açıkçası hiriltisi içinher tuşa bastım. Bugün mesela hiç hirilti yoktu. Dün serum fizyolojiden sonra biraz oldu sonra geçti.
G

Gülgün

4 Aralık 2025 19:25
Bize de hava temizleme cihazı söylediler biz de bir haftadır kullanıyoruz. Bir gelişme göremedik. Ciğerlerine inmedikçe ve ateş olmadıkça sorun olmayacağını söylediler. Enteresan bir durum :(
B

Büşra T.

4 Aralık 2025 19:30
Bebeklerın burun kanalları çok dar oluyomuş çabuk tıkanıyormus
G

Gülgün

4 Aralık 2025 19:31
Temizlettirdik hastanede bi şey çıkmadı. her gün temizlemeye özen gösteriyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir