Hipp mi Sma Comfort mu
220 görüntüleme
N
Nurselin A.
1 Temmuz 2025 04:47
En iyi ve doğal bebek maması nedir
S
Sümeyra S.
1 Temmuz 2025 04:56
Biz hipp kullanırken aşırı gaz sorunu ve kabızlık yaşadık demir oranı daha yüksek sma comfort kullanıyoruz
A
Azra G. ..
1 Temmuz 2025 05:05
Bebeğim doğduğu andan itibaren sma comfort kullanıyorum şuan 1 yaşında herhangi bir sorun yaşamadık bence anne sütüne en yakın mama diyebiliriz
E
Emine S. ..
1 Temmuz 2025 17:27
Bende sma comfort kullanıyorum kızım 3 aylık doğum kilosu 3 kilo şuan ki kilosu 5150 doktorumuz kilosunun az olduğunu söyledi ve similac high energy mama verdi kullanmalı mıyım kilosu çok mu az bu durumu yaşayan var mı Osman hocam inşallah görürsünüz yorumumu cevabınızı çok merak ediyorum
E
Esra S.
4 Temmuz 2025 21:09
Ben ilk Golden Goat kullanmıştım keçi sütü sonrasında emzirdim hem 4. Ayında sütüm azaldığı için mama- anne sütü ilerlemeye başladık. Sma comfort aldım oğlum çok sevdi ve gazını çok rahat çıkarmaya başladı ama benim oğlumda laktoz intoleransı olduğu için yüzünde döküntü yaptı bende oyüzden tekrardan Keçi sütü mamasına devam etmek durumunda kaldım ama sma comfortu kesinlikle öneririm. Bence bebekte gaz yapmıyor ve daha rahat tuvalete çıkmasını ya da gaz çıkarmasını sağlıyor
S
Sinem S.
4 Temmuz 2025 21:21
Bebeğe bağlı birazda ben hipp kullandım ilk günden beri 4. Ayda sma denedim 2 gün kullanabildim bebeğim geceleri uyumamaya başladı çöp oldu