Hipp Mama Kullananlar Acil
284 görüntüleme
G
Gülnar G. A.
13 Mart 2026 23:16
merhaba kızlar,
Bebeğim 3 aylık prematüre. İlk ay aptamil pramatil kullandık 2 kutu. Sonra devam için aptamille devam etmek istemediğim için Hipp geçtim 2. Kutudayız. Bu mama sanıyorum bizde kabızlık yaptı. 3-4 günde bir yapmaya başladı ve bu sıralar çok zorlanıyor gibi. Kullanan var mı yorumlarınız nedir? Veya mama önerisi olan var mı?
Bebeğim 3 aylık prematüre. İlk ay aptamil pramatil kullandık 2 kutu. Sonra devam için aptamille devam etmek istemediğim için Hipp geçtim 2. Kutudayız. Bu mama sanıyorum bizde kabızlık yaptı. 3-4 günde bir yapmaya başladı ve bu sıralar çok zorlanıyor gibi. Kullanan var mı yorumlarınız nedir? Veya mama önerisi olan var mı?
A
Ayşe Ş. ..
13 Mart 2026 23:19
Merhaba her mama her bebeğe aynı etkiyi yapmıyor. Bizde hipp kullandık hiç sorun yaşamadık. Deneye deneye bulmanız gerekiyor. Biz öyle yaptık.
İ
İlayda A.
13 Mart 2026 23:19
Bazı bebekler de yapıyormuş ben iki aylıkken başladım şuan beş aylık öyle sorunlar yaşamadık golden goat öneriyorlar öyle olan bebeklere deneyenler yardımcı olur
G
Gülnar G. A.
13 Mart 2026 23:25
Golden goat deneyen var mı acaba?
G
Gülnar G. A.
13 Mart 2026 23:26
Merhaba her mama her bebeğe aynı etkiyi yapmıyor. Bizde hipp kullandık hiç sorun yaşamadık. Deneye deneye bulmanız gerekiyor. Biz öyle yaptık.
A
Ayşe Ş. ..
13 Mart 2026 23:30
Çok gazlı idi Aptamil kullandık kabızlık oldu. Zaten yapamıyordu. Sma kullandık o da olmadi. Hipp başladık içince hemen karnı yumusuyor hem kakasını hemde gazını çıkarıyor idi. Ama işte her bebek başka
G
Gülnar G. A.
13 Mart 2026 23:33
Çok gazlı idi Aptamil kullandık kabızlık oldu. Zaten yapamıyordu. Sma kullandık o da olmadi. Hipp başladık içince hemen karnı yumusuyor hem kakasını hemde gazını çıkarıyor idi. Ama işte her bebek başka
A
Ayşe Ş. ..
13 Mart 2026 23:38
acaba fazla mı veriyorum? 3 aylık 70-80 ml veriyorum ama doymuyo ağlıyo bittiğinde
D
Duygu Y.
13 Mart 2026 23:39
Bizde de yoğun kabızlık ve gaz yaptı bebeğim çatlayacaktı bebelak’a geçtik bebelak bayağı iyi geldi bebeğime ama o da boykot olduğu için bıraktım şu an mama mil kullanıyorum gaz sorunumuz olmadı şu an kakasını iki günde bir yapıyor bazen her gün yapıyor o da düzene binerse mama mil olarak devam edeceğim
G
Gülcan Ş.
13 Mart 2026 23:43
Maalesef hipp bizde de kabızlık yaptı doktor önerisiyle sma comforta geçtik altı aylıkken sonra mamalar toplatıldı bizim kullandığımız seride de vardı sonra aptamil pronutra kullandık iki kutuda güzel içtik sonra 3. Kutuda tadı farklılaştı bıraktık proseneo kullandık kabızlık mamamil kabızlık bebelac kabızlık 😅 gülüyorum ama kızım mahvoldu resmen en son tekrar seri numarasına bakarak sma comforta geçtik
M
Mehtap Ö.
13 Mart 2026 23:49
Üç aylık 70 80 cc veriyorum demişsiniz bitince aplıyor demişsiniz şuan 120 cc vermeniz lazım bide 70 80 cc olmaz 30 ml suya bir kaşık mama diyor mama kutusunda mamayı mı yanlış hazırlıyorsunuz acaba yada yetersiz geldiği için mi size kabız gibi geliyor
M
Mehtap Ö.
13 Mart 2026 23:50
Bu arada bende hipp organic combiotic kullanıyorum doğduğundan beri kabızlık sorunu yaşamadık hatta ek gıdada bir kaç kere kabız gibi olduğunda mamasını çoğaltıp kabızlığınu gidertmiştim
G
Gülnar G. A.
13 Mart 2026 23:53
Üç aylık 70 80 cc veriyorum demişsiniz bitince aplıyor demişsiniz şuan 120 cc vermeniz lazım bide 70 80 cc olmaz 30 ml suya bir kaşık mama diyor mama kutusunda mamayı mı yanlış hazırlıyorsunuz acaba yada yetersiz geldiği için mi size kabız gibi geliyor
G
Gülnar G. A.
13 Mart 2026 23:56
Maalesef hipp bizde de kabızlık yaptı doktor önerisiyle sma comforta geçtik altı aylıkken sonra mamalar toplatıldı bizim kullandığımız seride de vardı sonra aptamil pronutra kullandık iki kutuda güzel içtik sonra 3. Kutuda tadı farklılaştı bıraktık proseneo kullandık kabızlık mamamil kabızlık bebelac kabızlık 😅 gülüyorum ama kızım mahvoldu resmen en son tekrar seri numarasına bakarak sma comforta geçtik
M
Mehtap Ö.
13 Mart 2026 23:57
70-80 ml için ona göre mama koyuyoruz bir kaşık değil mamayı çok koymuyorum. az veriyo olabiliriz ama onu düşünüyorum çünkü doymuyor ağlıyor bitiminde.
G
Gülcan Ş.
13 Mart 2026 23:57
Off çok karışık gerçekten. Sanırım bizde deneyeceğiz. Golden goat deneyeceğim
G
Gülnar G. A.
14 Mart 2026 00:01
Zaten ağlıyorsa doymuyordur kesinlikle siz mamasını yüksektin ama bide hippin kutusunu okuyun mama hazırlanışı var 30 da bir kaşık 60 da iki kaşık 90 da üç kaşık ondan dedim belki mama yetersiz geliyordur bide bağırsaklar dolmuyorda olabilir tuvaleti için siz bi 150 ml yapın verin bakın bakalım hepsini bitiriyor bitiriyorsa 150 yle devam edin
G
Gülnar G. A.
14 Mart 2026 00:03
Suan da olmayan mamaların kabızlık sorunuyla uğraşıyorum umarım golden goat iyi gelir ugrasmassınız diğer mamalarla
M
Merve
14 Mart 2026 00:12
Benim bebeğim 8 aylik. Hem süt hem mama hem ek gıda birlikte gidiyoruz. Ben şu an 120 veriyorum günde 3 kez. 3 aylık bebek eğer bir de emiyorsa mamayı çok abartmamak lazım bağırsakları yorulur. Hipp kullandik gaz yaptı. Sma comfort iyiydi ama toplatılınca bıraktık. 2 aydır Golden Goat veriyorum. 1 no ile başladık şu an 2 nodayız çok şükür hippe göre daha iyi. Çünkü keçi sütlü. Belki sizin bebeğin de inek sütü proteinine karşı hassasiyeti vardır. Keçi sütü anne sütüne en yakın süt kıvam olarak. İnek sütü proteini ağır gelmiş olabilir. Bi deneyin derim
A
Ayşe Ş. ..
14 Mart 2026 00:19
70-80 ml için ona göre mama koyuyoruz bir kaşık değil mamayı çok koymuyorum. az veriyo olabiliriz ama onu düşünüyorum çünkü doymuyor ağlıyor bitiminde.
G
Gülnar G. A.
14 Mart 2026 01:21
Benim bebeğim 8 aylik. Hem süt hem mama hem ek gıda birlikte gidiyoruz. Ben şu an 120 veriyorum günde 3 kez. 3 aylık bebek eğer bir de emiyorsa mamayı çok abartmamak lazım bağırsakları yorulur. Hipp kullandik gaz yaptı. Sma comfort iyiydi ama toplatılınca bıraktık. 2 aydır Golden Goat veriyorum. 1 no ile başladık şu an 2 nodayız çok şükür hippe göre daha iyi. Çünkü keçi sütlü. Belki sizin bebeğin de inek sütü proteinine karşı hassasiyeti vardır. Keçi sütü anne sütüne en yakın süt kıvam olarak. İnek sütü proteini ağır gelmiş olabilir. Bi deneyin derim
Yükleniyor...