Hipp Mama Kullanan Var mı
163 görüntüleme
E
Emine S.
30 Ocak 2026 10:16
Merhabalar . Bebeğim 6 aylık . Aptamil prosyneo kullandık fakat iyi kilo almamış . Doktor tadını beğenmemiş olabilir Hipp i deneyin dedi ama onuda pek içmedi . Ve baya bir gaz yaptı sanki . Kullanan var mı . Zaten baya iştahsız bir bebek kızım 😔
G
Gülcan Ş.
30 Ocak 2026 10:37
Ben bebegım de kullandım 2 aylıkken 6. Aya kadar kullandım zaten hem tadını begenmedı hemde kabız yaptı 4 ay boyunca hem kızıma gem kendıme eziyet ettım hem her mama bebekten bebeğe farklılık gösteriyor
İ
İlkin D.
30 Ocak 2026 10:37
Merhabalar bizde hipp çok gaz,kabızlık ve kusma yaptı.Aptamil prosyneo da gaz attırdı ama bir o kadar da yoğun gaz yaptı kızım kıvranıyordu maalesef. Biz bütün mamaları deneyip çare bulamayıp kilo alımıda en alt sınırdan olunca doktorumuzunda onayıyla sma comforta geri döndük. Mecburen….
E
Emine S.
30 Ocak 2026 10:57
Merhabalar bizde hipp çok gaz,kabızlık ve kusma yaptı.Aptamil prosyneo da gaz attırdı ama bir o kadar da yoğun gaz yaptı kızım kıvranıyordu maalesef. Biz bütün mamaları deneyip çare bulamayıp kilo alımıda en alt sınırdan olunca doktorumuzunda onayıyla sma comforta geri döndük. Mecburen….
B
Beyzanur B.
30 Ocak 2026 11:02
Biz hipp kullanıyoruz başta hastanede hipp verdikleri için hipp kullanmaya başlamıştım sonra kabız yapıyor gibi gelmişti bebelac gold kullandım açıkcası bebelac da sma ile aynı markanın olduğu için bıraktık yoksa gayet güzel içiyordu şimdi hipp e döndük bir sorun yaşamıyoruz organic cambiotic seri aslında gaz yapmayan seri benim kızımda öyle bir problem yaşamadık ama evet bebekten bebeğe fark ediyordur mutlaka
İ
İlkin D.
30 Ocak 2026 11:45
Biz hipp kullanıyoruz başta hastanede hipp verdikleri için hipp kullanmaya başlamıştım sonra kabız yapıyor gibi gelmişti bebelac gold kullandım açıkcası bebelac da sma ile aynı markanın olduğu için bıraktık yoksa gayet güzel içiyordu şimdi hipp e döndük bir sorun yaşamıyoruz organic cambiotic seri aslında gaz yapmayan seri benim kızımda öyle bir problem yaşamadık ama evet bebekten bebeğe fark ediyordur mutlaka
D
Duygu Y.
30 Ocak 2026 12:02
Bizde aşırı gaz ve kabızlık yaptı
A
Azra
30 Ocak 2026 14:40
İ
İlkin D.
30 Ocak 2026 14:45
Sma confort kilo aldırıyor mı acaba
A
Azra
30 Ocak 2026 14:55
Kullandığımız zaman içerisinde aldı ve memnunduk gelişimi de iyiydi Azra Hanım ben meme+mama beslemesi yapıyorum.
E
Eylem G. ..
30 Ocak 2026 20:30
Kızım 3 aylık doğumundan beri Hipp organic combiotic kullanıyoruz eczacının önerisiyle çok memnunuz . Kızım kolik değil gazı illaki bazen rahatsız ediyor o zaman Nurse harveys gaz damlası kullanıyorum