Hipp Mama Kullanan Var mı

98 görüntüleme
E

Emine S.

10 Ocak 2026 18:13
Merhabalar .Sma kullanıyorduk değiştirdik ,şimdi Aptamil Prosyneo kullandık 2-3 gün . Ama çok az içip bırakıyor tadı acı diyordu herkes ondan olabilir . Hippte de Palm yağı var diye almak istemedim ama bebekler severek içiyormuş heralde . Kafam aşırı karıştı . İmdat ya
F

Fatma S. ..

10 Ocak 2026 18:14
Ben kullandım hatta bebeğim daha çok sevmişti hatta kabızlığna bile iyi gelmisti sma kabız yapmisti
E

Emine S.

10 Ocak 2026 18:19
Kaç aylıkken kullanmıştınız . Teşekkür ederim @Fatma Saygılı
G

Gülcan Ş.

10 Ocak 2026 18:24
Ben hipp kullandım 4 ay boyunca kusma kabızlık yaptı doktor tavsiyesiyle sma conforta geçtik ama sma da ishal yaptı bence her bebeğe göre mama değişiyor
S

Sevda

10 Ocak 2026 18:35
Bu mama konusu bebekten bebeğe değişen bir konu kendiniz değiştirerek anlayabilirsinizi iyi olanı😇 ben bebelac kullanıyorum sonra hipp geçmek istedim hipp doğal içerisinde palm çekirdeği yağı var direk palm değil içeriği en hafif olan tek mama zaten hipp ben kullandım ama çok çabuk açıktırıyordu doyurmuyordu çopu kullanıca zaten bunu söylüyordu o yüzden terkardan eski kullandığıma geçtim
S

Sevda

10 Ocak 2026 18:37
Sma ve aptamilim gaz için olanlarınıda kullandım ama bebeğim çok köti oldu aptamil zaten resmen bebeğimi sancılara boğdu o günü hiç unutmuyorum o yüzden bebekacktan çok memnunum
F

Fatma B.

10 Ocak 2026 18:50
İlk 4 ay hipp kullandık kilo aldırmıyor diye değiştirdik. Doktorumuz da sindirimi çok kolay hafif bir mama ama bebeklerde kilo yapmıyor dedi bir kaç denemeden sonra sma da karar kılmıştık. Şimdi zaten devam sütü olarak kullandığımız için son olaylardan sonra aptamile geçtim memnunum
İ

İlkin D.

10 Ocak 2026 19:04
Sma comfort kullanıyorduk baya ve çokta memnunduk ama maalesef olaylardan sonra biz önce golden goat aldık ancak golden goat kızımda çok şişkinlik ve gaz yaptı böyle baya ağlar derecesinde. Daha sonra hipp denedik birkaç gündür hippte de sulu+kesik tarzda bazen fışkırır şekilde kustu sürekli.Daha bu akşam aptamil prosyneo denedim aptamil istemiyorum dememe rağmen çünkü mama kalmadı. Evolviayı da söylediler ama inşallah aptamilde kalırız diyorum artık çünkü bu mama işi çok yorucu.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

10 Ocak 2026 19:10
Biz altı ay boyunca Bebelac kullandık hiç bir problem yaşamadık doktor mamayı değiştirelim vucudundaki kurullar için deyince değiştirdik
Edanur C. .

Edanur C. ..

10 Ocak 2026 19:14
Benim bebeğim prematüre Bebek yoğunbakimda yattı orda aptamil mamaya alışmış 2 aylıkolana kadar devam ettik ancak 3. Ay basinda aşırı gaz ve kusma oldu bebegimde mamadan kaynaklandığını anladık ve hipp e geçtik mamaya başladık başlayali bebeğimoyle rahat ettiki kabizligi kesildi kusmasi durdu ve bebeğim dengeli şekildekilo aldı,şuanbebegim 1 yaşındahala hipp kullanıyoruzcok memnunuz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir