Hipp Mama Kullanan Var mı?
159 görüntüleme
L
Leyla.ekin
15 Aralık 2025 18:36
Merhabalar bebişim 54 gunluk 1 haftadr mamayı bıraktık sadece anne sütüyle beslenıyoruz ama cok zorluyo gece..normalde de gunde 2 defa falan veriyorduk şimdi sadece gece yatmadan vermeye karar verdik ama mama konusunda kararsızız aptamil kullandım sonra sma comfort kullandık da cok sevemedik hipp varmıs, kullanan var mı acaba? nasıl? ya da sma nın optiproyu mu denesek? bir de..

Emel C.
15 Aralık 2025 18:47
Ben bebelac hariç hepsini denedim şuan sma optipro kullanıyorum hiçbirini sevmedi hatta bir ara pirinç maması yapıp vermiştim onu bile daha çok sevdi benim bebeğim mama pek sevmiyor sanırım bunu dememe yanılma yoluyla bulabilirsiniz ama çok sık değişiklik yapmanızı tavsiye etmem ve yanlış bilmiyorsam keçi sütü ile yapılan mamalar biraz ağır olabiliyormuş sma gayet güzel bence ben herhangi bi gaz problemi yaşamadım sağlıkla büyütün insallah
B
Billur O.
15 Aralık 2025 18:49
Hipp benim bebeğim de kusma ve kabızlık yaptı , sma golden goat onlarıda denedim sevmedi sanırım isteksiz içti şuan bebelac gold kullanıyorum kakası daha düzenli kusması daha az
L
Leyla.ekin
15 Aralık 2025 18:51
@Emel Coşar allah razı olsun siz de sağlıkla büyütün inşallah 🥰 sma comfort kolık cocuklar içinmiş sanırım tadı biraz acı yani horumlar oyleydı optiproyu deneriz olmazsa tesekkür ederim
L
Leyla.ekin
15 Aralık 2025 18:52
@Billur Onuk bebelac bir arkadaşım da onermişti de cok kullanılan bir mama değil sanırım cok kullanan yok cevremde o yuzden dusunmeemiştim

Fatma A. U.
15 Aralık 2025 19:00
Biz Bebelac kullanıyoruz en başından beri bir sorun yaşamadık
L
Leyla.ekin
15 Aralık 2025 19:01
@Fatma Albina Uyar tesekkürler herkes bebelac demiş onu deneyelim Allah razı olsun hepinizden
İ
İpek B. Z.
15 Aralık 2025 19:09
Hep Hipp kullandık, cok memnunuz. Kabızlık da hic yapmadi. Bebekten bebege değişiyor her mama.
Z
Zeynep C.
15 Aralık 2025 19:09
Hipp mamada palm yağı bulunuyor bebeğinizde gaz problemi varsa artırabilir

Fatma A. U.
15 Aralık 2025 19:10
Bebelac Gold değil ama sadece Bebelac olanı kullanıyoruz deneyin inşallah işe yarar
M
Mediha
15 Aralık 2025 19:20
biz hip kullandık fakat iyi sonuç alamadık bebeğimde şişkinlik ve aşırı gaz problemine yol açtı tabii ki her bebekte aynı olacak diye bir şey yok şu an keçi sütlü olan golden goat kullanıyoruz ve çok memnunuz
İ
İlayda A. ..
15 Aralık 2025 19:23
Benim bebeğim kilosu geri kaldı bir aylıkken doktor mamaya başlayalim bir süre dedi şuanda iki aylık hipp kullanıyoruz hiçbir problem yaşamadım kabızlık gaz olsun kilo alımı da şuan iyi
L
Leyla.ekin
15 Aralık 2025 19:24
Hepinizden Allah razı olsun Rabbim bebeklerimizi saglıkla buyutmeyi nasip etsin.. bebelac bir deneyelim inşallah iyi gelir