Hipp Mama İçerisinde ki Palm Yağı Zararlı Mıdır

188 görüntüleme
N

Nurselin A.

26 Haziran 2025 06:51
Bebeğime hipp mama kullanıyorum ama Hipp mama içerisinde palm yağı bulunmakta bebeğime kullanmam da zararı olur mu ? Palm yağı içermeyen mamalardan mı kullanmayı önerirsiniz
H

Hatice Ö.

26 Haziran 2025 06:54
Mama seçerken içerisinde palm yağı olmamasına dikkat edin eğer varsa değiştirin
N

Nurselin A.

26 Haziran 2025 06:56
Sma opripro aldım ama aşırı gaz yaptı sizlerin kullanıp memnun kaldığı palm yağı içermeyen mama var mı
Esra D.

Esra D.

26 Haziran 2025 07:09
Merhabalar yenidoğanken bizde hipp kullandık uzunca bi süre doktorumuza sorduğumda palm yağı bulunan ve içeriği temiz soğuk sıkım palm yağı olduğunu zararsız hatta aksine faydalı olduğunu söylemişti. Daha sonrasında golden goat kullanmaya başladık şuan kızım 20 aylık hala golden goat kullanıyoruz
N

Nurselin A.

26 Haziran 2025 07:24
Hipp i neden bırakmıştınız peki
A

Aleyna Ü.

26 Haziran 2025 13:50
Hip mamanın doğal içerikli olduğunu söylüyorlar ebeler onu önerdi ama benim kızıma aşırı gaz yaptı
N

Nurselin A.

26 Haziran 2025 14:24
Evet bende hipp doğal diye duymuştum anne sütüne en yakın mama diye , içerisinde palm çekirdeği yağı olması tereddüt ettirdi
H

Hatice Ö.

26 Haziran 2025 16:02
Ben ikizlerime golden goat kullanıyorum 11 ay olacak nerdeyse memnunum sorun yaşamadım
H

Hena K.

26 Haziran 2025 20:28
SMA COMFORT üzerine tanımam bebeğim prematüre doğdu Bağırsakları henüz gelişmemişti ve normal doğan bebeğe göre bile çok daha hassastı piyasada denemedigim mama kalmadı Aptamil hip hepsi aşırı derecede gaz yaptı yine bana SMA önerdiler SMA‘da bir Optipro bir de comfort vardı comfort gaz kolik bebekler için evet bebeğim kolik DEĞİLDİ ama Bağırsakları tam gelişmediği için gaz problemi çok oluyordu onu kullandığımdan beri çok rahatım
G

Gözde Ö.

27 Haziran 2025 05:05
Hipp mamada kontrollü miktarlarda ve sertifikalı Palm yağı kullanılıyor, bunun amacı da anne sütünün yağ dengesini taklit etmekmiş. yani sağlığa herhangi bir zararı yok.
N

Nurselin A.

27 Haziran 2025 08:15
Teşekkür ediyorum ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir