Hipp Mama Doyurmuyor Olabilir mi ? 24 Günlük 75 Cc İçiyor 2 Saat Zor Dayanıyor

199 görüntüleme
M

Melisa K.

4 Temmuz 2026 22:23
Bebeğim 24 günlük hem emzirip hem mama veriyorum. Sütüm çok yok. Hipp kullanıyorum ama doyurmuyor çok sık açılıyor
Ayşin Ö.

Ayşin Ö.

4 Temmuz 2026 22:30
Kaç ml veriyorsunuz acaba ve ne sıklıkla besliyorsunuz ?
E

Eliff

4 Temmuz 2026 22:38
Yeni doğan öyledir mideleri çok küçük hemen acıkıyorlar
Ü

Ümmü S. A.

4 Temmuz 2026 22:50
benim bebeğim de 2 aylık her emzirme sonraso 60 cc veriyorum genelde yetiyor ama yetmezse 30 cc daha takviye ediyorum. sütümüz her zamna aynı düzeyde olmuyor o yüzden bebeğinizin sinyallerini takip edin bence, hipp güzel bir mama
G

Gülcan Ş.

4 Temmuz 2026 23:16
Ben hipp kullandım kızım sürekli acıkırdı farklı mama kullanınca anladım hipp mamanın çok çabuk acıktırdığını
B

Beyza D.

4 Temmuz 2026 23:22
24 günlük 75 cc çok fazla değil mi,sütünüzün az olduğunu nereden anladınız? Emerken yutkunma sesi vs gelmiyor mu? Sık ve fazla beslemekten kaynaklı gazı olmasın diye merakımdan soruyorum 🥹
Kübra A.

Kübra A.

4 Temmuz 2026 23:24
Hipp bazı bebeklere yaramıyo doyurmuyor yani herkesin bebişi farklı bir baikasının bebeğini doyuran mama sizin bebişi doyurmayabiliyor
F

Fatma S. ..

5 Temmuz 2026 00:08
Bende hipp kullandım gerçekten güzel mama sindirimi de güzeldir bebeğe göre değişir tabi herşey ama bebek gazı bile olsa beslenmek istiyor 2 aylık bebek 60 ml ise az yani bebeğin cinsiyeti doğum kilosu iştahını bilmiyorum. Ama
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir