Hipp Mama

110 görüntüleme
F

Feyza N. A.

7 Ocak 2026 19:17
Hipp mama hakkında ne düşünüyorsunuz
M

Melek D.

7 Ocak 2026 19:18
Ben2 çocuğuma da kullandım.hazmetmesi daha rahattı.diğer mamalara oranla gaz yapmadı diyebilirim
F

Feyza N. A.

7 Ocak 2026 19:21
Teşekkürler
T

Tuba F. ..

7 Ocak 2026 19:23
Merhaba bebeğim şuan uykusunda çok hızlı nefes alıp veriyo (5 aylık) sebebi ne olabilir telaşlandıracak bir durum mu sizce
F

Feyza N. A.

7 Ocak 2026 19:24
Benim oğlumda uyanmak üzereyken ve uyanıkken nefesi hızlanıyor doktor heyecanlanıyor normal demişti
F

Feyza N. A.

7 Ocak 2026 19:25
İçiniz rahat etmeyecekse yine doktora sorun isterseniz
M

Melek D.

7 Ocak 2026 19:27
Yüzünde döküntü kaka da mukus falan var mı. Çünkğ alerji de hızlı nefes aldırıyor
A

Ayşenur Ö.

7 Ocak 2026 19:39
İlk çocugum hipp le büyüdü. İkinciye de anne sütüne ek mama kullanıyorum ve tercihim yine hipp oldu
S

Seçil .. K.

7 Ocak 2026 19:41
Şuan 23 aylık oğlum ilk aptamille başladık aşırı gaz yaptı zaten çok gazlı bir bebekti daha sonra sma kullandım şuan hipp kullanıyorum onuda laktoz oranı sma mamaya göre daha az oldugu için ve hipp diğerlerine göre içerigi daha temiz ve rahatsız etmedi
N

Nurten

7 Ocak 2026 19:43
Tuba hanım bebekler hızlı nefes alıp verir bazen normaldir, bu gribal bir tıkanıklıktan olabilir, nefes alışverişi dengeleyemediği için olabilir vs. ancak bir çocuk doktoru takip ediyordum ve kalça çıkığı kadar kardiyolojik muayenede bir o kadar önemlidir diyordu. Ve muayene yaptırdığımda çocuğum 1,5 aylık falandı kalp kapakçığında delik olduğunu ve üfürümü olduğunu öğrendim. Ve herhangi bir morarma vs yoktu. Ancak endişe verici bir durum değildi çoğu çocukta 5 yaşına kadar kapanan bir durummuş sadece ben bunu öğrenmiş oldum gitmeseydim bilemezdim ve kontrollerini sağlayamazdım. Sizin bebeğinizde öyledir diye demiyorum ancak bence de gerçekten önemli bir muayenedir annelere tecrübem gereği tavsiye ederim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir