Hipp Mama
61 görüntüleme
G
Gülsüm T. ..
19 Ağustos 2025 10:19
Hipp combiotic mama kullananlar 1 aylık bebeğime kilo alımı için kullanmamı tavsiye ediyor mu ?
D
Dilan K.
19 Ağustos 2025 10:25
Ben kullanmıştım hastanede önermişlerdi. Bebeğimin kakası çok katı olmaya başladı. Başka bir doktora gittim mamadan olduğunu söyledi, aptamil prosyneo 1 önerdi onu kullanıyorum kıvamı yumuşak ama çok geç kaka yapıyor 4-5 günde bir. Mamayla ilgili mi bilmiyorum ama kilo aldırdı doğumdan sonra çok kilo kaybı olmuştu
M
Melike G. ..
19 Ağustos 2025 10:27
Merhaba bizde doğumdan sonra kilo kaybı vardı hipp başladık ama hiç aldırmadı kilo kabızlıkta yaptı hatta geceleri sma iyi geceler maması verdik oda aldırmadı
İ
İpek B. Z.
19 Ağustos 2025 10:53
Biz cocuk hastalıkları uzmani bir arkadasimiz önerdiği icin ilk onunla başladık 2 aylıkken, hala kullanıyoruz 8bucuk aylik. Kabızlık vs hic yapmadı. Kilo alimi da gayet iyi. Her mama her çocukta değişiyor, deneyerek bulmak lazim
A
Aslı
19 Ağustos 2025 10:55
Birinci aydan itibaren hipp combiotic kullanıyoruz, şu an 7 aylık bebeğim. Hiç kabızlık sorunu yaşamadık, kilo alımı da gayet iyi, hatta hızlı diyebilirim.
G
Gülsüm T. ..
19 Ağustos 2025 10:55
Teşekkür ederim
N
Nurten
19 Ağustos 2025 10:59
Aptamil prosyneo mama kullanıyorum bebeğime ilk aydan itibaren ve kilo alımı çok güzel bir şans verin isterseniz.
N
Nurten
19 Ağustos 2025 10:59
Hipp mama benim bebeğimde kabızlık yaptı ancak bir arkadaşımın bebeğinde hiç bir problem olmadı ve güzel kilo aldı bu arada.