Hipp Mama

61 görüntüleme
G

Gülsüm T. ..

19 Ağustos 2025 10:19
Hipp combiotic mama kullananlar 1 aylık bebeğime kilo alımı için kullanmamı tavsiye ediyor mu ?
D

Dilan K.

19 Ağustos 2025 10:25
Ben kullanmıştım hastanede önermişlerdi. Bebeğimin kakası çok katı olmaya başladı. Başka bir doktora gittim mamadan olduğunu söyledi, aptamil prosyneo 1 önerdi onu kullanıyorum kıvamı yumuşak ama çok geç kaka yapıyor 4-5 günde bir. Mamayla ilgili mi bilmiyorum ama kilo aldırdı doğumdan sonra çok kilo kaybı olmuştu
M

Melike G. ..

19 Ağustos 2025 10:27
Merhaba bizde doğumdan sonra kilo kaybı vardı hipp başladık ama hiç aldırmadı kilo kabızlıkta yaptı hatta geceleri sma iyi geceler maması verdik oda aldırmadı
İ

İpek B. Z.

19 Ağustos 2025 10:53
Biz cocuk hastalıkları uzmani bir arkadasimiz önerdiği icin ilk onunla başladık 2 aylıkken, hala kullanıyoruz 8bucuk aylik. Kabızlık vs hic yapmadı. Kilo alimi da gayet iyi. Her mama her çocukta değişiyor, deneyerek bulmak lazim
A

Aslı

19 Ağustos 2025 10:55
Birinci aydan itibaren hipp combiotic kullanıyoruz, şu an 7 aylık bebeğim. Hiç kabızlık sorunu yaşamadık, kilo alımı da gayet iyi, hatta hızlı diyebilirim.
G

Gülsüm T. ..

19 Ağustos 2025 10:55
Teşekkür ederim
N

Nurten

19 Ağustos 2025 10:59
Aptamil prosyneo mama kullanıyorum bebeğime ilk aydan itibaren ve kilo alımı çok güzel bir şans verin isterseniz.
N

Nurten

19 Ağustos 2025 10:59
Hipp mama benim bebeğimde kabızlık yaptı ancak bir arkadaşımın bebeğinde hiç bir problem olmadı ve güzel kilo aldı bu arada.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir