Hipp Bebek Bisküvi Kullananlar
197 görüntüleme
M
Melisa
7 Temmuz 2026 15:13
Bir sorun oldu mu kahvaltısı çeşitlerini diye şekersiz buskuvi kullanmak yedirmek istiyorum bir sorun oldu mu

Göktenur B.
7 Temmuz 2026 15:14
Ben kullanıyorum başka bı marka ama açıkçası 1 küçük paketi 1 ayda bitiriyoruz arada yoğurtla karıştırıp veriyorum yada yumurtayi yedirebilmek için

Afranur K.
7 Temmuz 2026 15:52
Ben beyorganikten almıştım ama açıkçası çok kullanamadım. İşlevsek gelmedi sanırım bana ya da çok geleneksek besliyor olabilirim kızımı.
Kahvaltılarını sıklıkla bize yalın kahvaltı öğle yemekleri de öyle. Ara öğünlerde de yoğurt-meyve / kefir-meyve sadece meyve şeklinde gidiyorum. Bebe bisküvisini kullanmayalı o kadar uzun zaman oldu ki sizin yazınızı okuyunca dolapta olduğunu hatırladım.
Kahvaltılarını sıklıkla bize yalın kahvaltı öğle yemekleri de öyle. Ara öğünlerde de yoğurt-meyve / kefir-meyve sadece meyve şeklinde gidiyorum. Bebe bisküvisini kullanmayalı o kadar uzun zaman oldu ki sizin yazınızı okuyunca dolapta olduğunu hatırladım.
M
Melisa
7 Temmuz 2026 19:29
Ben beyorganikten almıştım ama açıkçası çok kullanamadım. İşlevsek gelmedi sanırım bana ya da çok geleneksek besliyor olabilirim kızımı.
M
Melisa
7 Temmuz 2026 20:56
Ben kullanıyorum başka bı marka ama açıkçası 1 küçük paketi 1 ayda bitiriyoruz arada yoğurtla karıştırıp veriyorum yada yumurtayi yedirebilmek için
G
Gülcan Ş.
7 Temmuz 2026 21:18
Yani ben aldım ama sonra cici bebe kullanmaya başladım yoğurt yerken yada meyve püresine katıyorum her gün degıl de hafta da bir kaç kez kullanıyorum

Fatma A. ..
7 Temmuz 2026 21:36
Ben kullandım zamanında ama çok bayilmadi yani, kefirle ezip veriyordum ben bazen kahvaltı niyetine. Trendyoldan daha temiz içerikli bebe bisküvisi almıştım onu begenmisti
Yükleniyor...