Hipp 3 Geçişte Kusma Şikayeti

311 görüntüleme
M

Meryem Y.

24 Ağustos 2026 22:59
Bebeğim 19 Ağustos’ta 1 yaşına girdi bundan dolayı hipp 3 mamaya geçiş yaptık gece beslenmesini kestim gün içinde bugün iki kere mama verdim ikisini de içtikten sonra süt kesiği şeklinde kustu yardım lütfen!!
Mavi .

Mavi ..

25 Ağustos 2026 00:03
Üşütmüş olabilir mi? Kokladın mı kokusu ekşi olur genelde süt kesiği gibi olunca.
M

Meryem Y.

25 Ağustos 2026 00:04
Kokladım ama öyle bi koku değil.. üşüttüğünü zannetmiyorum 🤦🏼♀️
Mavi .

Mavi ..

25 Ağustos 2026 00:07
Korkmana gerek yok geçici reflü olabilir bir iki gün daha dene tekrar ederse mamayı değiştir vücudu kabul etmiyor olabilir. Her bebekte mamayı tutturmak çok zor. Deneye deneye bulunuyor.
M

Meryem Y.

25 Ağustos 2026 00:09
1 yaşına kadar hep hipp kullandık 1 ve 2 de hiçbir sıkıntı yaşamadık demekki midesine ağır geldi.. dediğiniz gibi yapacağım yarında deneyeceğim lyle olursa değişirim sizler ne kullanıyorsunuz?
Mavi .

Mavi ..

25 Ağustos 2026 00:29
Meryem Yıldız
1 yaşına kadar hep hipp kullandık 1 ve 2 de hiçbir sıkıntı yaşamadık demekki midesine ağır geldi.. dediğiniz gibi yapacağım yarında deneyeceğim lyle olursa değişirim sizler ne kullanıyorsunuz?
Aptamil prosyneo kullandım aynı şekilde kusma oldu. Şuan bebelac gold kullanıyorum tadını seviyor şuan problem yok
E

Eda D.

25 Ağustos 2026 04:24
Bende aptamil kullandım aylarda önce 1 inde sorun yoktu 2 sine geçince mümkün değil kabul etmemişti sonra mamalarda sorun çıkınca hipp e geçtik o gün bu gündür sorunsuz 22 aya geldik
Emine M.

Emine M.

25 Ağustos 2026 07:32
Artık ağırlık öğüne vereceğin için bebelac goldda kullanabilirsin 14 aya kadar hipp kullandım sonra bebelac golda geçtim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir