Hipp 2 Combiotic Kullanan Var mı?

121 görüntüleme
M

Mavi ..

28 Ocak 2026 17:59
Bu mamayı kullanan anneler var mı aranızda kusma yada kabızlık problemi yaşayan.
T

Tuğba N. Ş.

28 Ocak 2026 19:47
Merhaba mamayı biraz sulu yapmayı deneyin ben 2 buçuk aylık kızıma o şekilde veriyorum yarım ölçek fazla su koyup deneyebilirsiniz
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

29 Ocak 2026 11:41
Ben kullanıyorum sma dan yeni geçtim bir anormallik olmadı 2 kullanıyorum organik combiotik bir sorun olmadı ek gıda kaynaklı olabilir
M

Mavi ..

29 Ocak 2026 16:49

Tuğba Nur Şimşek

Merhaba mamayı biraz sulu yapmayı deneyin ben 2 buçuk aylık kızıma o şekilde veriyorum yarım ölçek fazla su koyup deneyebilirsiniz

Teşekkür ederim öyle yaptım. Bu sefer kusmadı. 🙏🍀
M

Mavi ..

29 Ocak 2026 16:51

Ayşe Vural

Ben kullanıyorum sma dan yeni geçtim bir anormallik olmadı 2 kullanıyorum organik combiotik bir sorun olmadı ek gıda kaynaklı olabilir

Teşekkür ederim. 🙏🍀 Evet ek gıda almaya başladı. Galiba ondan kaynaklı. Sizde de köpük oluyor mu mamayı hazırlarken
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

29 Ocak 2026 19:35

Mavi

Teşekkür ederim.  Evet ek gıda almaya başladı. Galiba ondan kaynaklı. Sizde de köpük oluyor mu mamayı hazırlarken

Karıştırarak yapıyorum sizde öyle yapın çalkalayinca gaz yapıyor köpük az oluyor da ondan ayrı olarak şunu farkettim mama yaparken cökmüyor karıştırana kadar anlatabildim mi bilmiyorum ama😂
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

29 Ocak 2026 19:36

Mavi

Teşekkür ederim.  Evet ek gıda almaya başladı. Galiba ondan kaynaklı. Sizde de köpük oluyor mu mamayı hazırlarken

Ek gıdaya biraz zeytinyağı ekleyebilirsiniz armut verebilirsiniz bir de muz yiyorsa avakado ile karıştırıp verebilirsiniz hem tadı güzel oluyor hemde sindirimi daha kolay oluyor
M

Mavi ..

30 Ocak 2026 18:15

Ayşe Vural

Karıştırarak yapıyorum sizde öyle yapın çalkalayinca gaz yapıyor köpük az oluyor da ondan ayrı olarak şunu farkettim mama yaparken cökmüyor karıştırana kadar anlatabildim mi bilmiyorum ama

Anladım teşekkür ederim denedim onuda ama peynir kesiği gibi kustu acaba mamadan mı yeni geçtik bu mamaya
M

Mavi ..

30 Ocak 2026 18:17

Ayşe Vural

Ek gıdaya biraz zeytinyağı ekleyebilirsiniz armut verebilirsiniz bir de muz yiyorsa avakado ile karıştırıp verebilirsiniz hem tadı güzel oluyor hemde sindirimi daha kolay oluyor

Denedim hepsını ama maalesef kendi yapmadı mecbur kaldım lavman yaptım.
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

30 Ocak 2026 18:26

Mavi

Anladım teşekkür ederim denedim onuda ama peynir kesiği gibi kustu acaba mamadan mı yeni geçtik bu mamaya

Mamadan sonra kustuysa ya fazla içmiştir ya da iyi gelmemiştir o zaman

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir