Hipp 1 Kullananlar
117 görüntüleme
İ
İlayda N. ..
20 Temmuz 2025 14:18
Bebeğim sma 1 optrio kullanıyor doğduğundan beri hipp mama da aldım bugün ona başlamak istiyorum sma kilo aldırmıyor hipp kullanan anneler yazabilir mi
E
Emine T. ..
20 Temmuz 2025 14:45
Düzeltilmiş 4 haftalık yeğenim var annesinin sütü olmadı hep mama kullandılar hipp mamaya göre sma 1 daha tatlı sanırım daha severek içiyo hipp kullanırken kabızlık şikayeti vardı sma da bir sorun olmadı ben bebeğime ikisini de denedim ikisini de sevmedi :)

Ayça K. A.
Hemşire
20 Temmuz 2025 15:22
Her bebek kendine özeldir. Tıbbi nedenlerden dolayı 1 ay emzirebildim Aptamil kullanmaya başladık oldukça gaz yapınca Hipp organic combiotic kullanmaya başladık. Bir kere içeriği oldukça iyi ve organik , bebeğim kilo alsın diye değil besleyici değeri iyi olsun içeriği temiz olsun diye önceliklerim var 3 aydır da kullanıyoruz ben çok memnunum.
A
Ayşe V. ..
20 Temmuz 2025 19:23
Ben de hipp organik combiotik denedim bebeğim hiç içmek istemedi ama comfort dan devam ediyorum

Ayça K. A.
Hemşire
20 Temmuz 2025 23:06
Her bebek kendine özel ♥️ dolayısı ile markalarda dene yanıl yapmak gerekebiliyor
A
Aliye A. ..
20 Temmuz 2025 23:12
Sütüm azaldığı için bende mama takviyesi yapıyorum bebeğime. 2aylik bebeğim. Hipp organik kullanıyorum. Tavsiye üzerine almıştım. Bebeğim çok gazlı olduğu için hippi önerdiler. Anne sütü yetmediğinde mama veriyorum. Çok şükür kabızlık falan da yapmadı. Düzenli vermediğim için kilo aldırıp aldirmadigi konusunda birşey diyemem
H
Hazal Ç.
20 Temmuz 2025 23:19
Aptamil kullanıyordum Hipp organic mamaya geçmiştim bebeğimde aşırı kusma ve kabızlık yaptı. Tekrar aptamile geçtim.
S
Sudenur K. ..
20 Temmuz 2025 23:19
Merhaba bende aptamil kullandım kusma ve aşırı gaz yaptı ama hipp çok iyi geldi ne kısması kaldı nede gazı kilo alımıda çok iyi şuan