Hipp 1

136 görüntüleme
Z

Zelal ..

23 Aralık 2025 22:38
Bebeğim 1 aylık doğduğundan beridir neredeyse hipp organikcombiotic kullandık.Doymadığını hissettim aptamil pronutraya geçtim ancak yeşil-sarıya döndü. Aşırı gaz yaptı karnından sesler geliyor tekrar hipp e geçmek istiyorum birden değişiklik yaparsam bebeğime zarar gelir mi bağırsaklara zarar verir mi
A

Aliye ..

23 Aralık 2025 22:48
Bizde aptamilden hipe geçtik kabızlık yaptı geri aptamile döndük bir zararı olmadı geçebilirsiniz
B

Buse

23 Aralık 2025 22:55
Aptamil kesinlikle çok fazla gaz yapıyor bizde SMA comfort geçmiştik şuan devam ediyoruz
D

Duru

23 Aralık 2025 23:37
Aptamil pranature kullandık bebeğimde gaz ve aşırı kusma yaptı sonra hipe geçtik oda doyurmuyor gibiydi ve dengesini hep bozdu bebeğimin tekrar aptamil e geçtik prosyone kullanıyoruz çok memnunuz bizede tanıdık önerdi sizde şans vermek isterseniz
G

Gül Y.

24 Aralık 2025 02:08
Golden goat kullandım ben keçi sütlü mama inek sütü gibi gaz yapmıyor bebeğimin kilo alımı güzel ve içeriği temiz aptamiller çok şeker içeriyor değişiklik yapmanız da bebeğe bir zarar vermez

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir