Hipotermi Alan? Solunum Durması Yaşayan Var mı?

105 görüntüleme
B

Büşra Ö.

20 Şubat 2026 13:16
bebeğim 37 haftalık doğdu ciğerleri gelişmemiş doğumdan sonra çok az ağladı sonra görmedim zaten solunum durmus 2 kere, yoğun bakımda kaldı soğutma tedavisi sonra ısıtma Entübeden ayrılma falan derken çok şükür bugünlere geldik 3 aylık oldu mr sonucunda bazı yerlerde etkilenmeler var diyor ama doktorlar gelişimine bakacaz dediler oturabilcek mi falan gibi böyle şeyler yaşayan oldu mu nelr yaptınız? Şuan iyi görüyo doktorlar hareketlerini vs ama benim içim hep bi kaygılı
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Şubat 2026 14:37
Bu süreci yaşayan birinin size referans olması çok zor. Eğer bebeğiniz solunum durması yaşadı ve buna bağlı oksijensizlik nedeniyle etkilenmeler olduysa sonucunda ne olacak bunu sadece zamanla görebilirsiniz. Başka biri yaşamış bile olsa farklı bir bölge etkilenmiş olabilir ya da aynı bölge etkilenmelerinde bile farklı şeyler gözlemlenebilir :(
B

Büşra Ö.

20 Şubat 2026 14:43

Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

Bu süreci yaşayan birinin size referans olması çok zor. Eğer bebeğiniz solunum durması yaşadı ve buna bağlı oksijensizlik nedeniyle etkilenmeler olduysa sonucunda ne olacak bunu sadece zamanla görebilirsiniz. Başka biri yaşamış bile olsa farklı bir bölge etkilenmiş olabilir ya da aynı bölge etkilenmelerinde bile farklı şeyler gözlemlenebilir :(

Tabii ki öyle ama yine de diğerleri neler yaşamış yaşadıklarınla tedavi olabilmiş mi falan doğmda neler olmuş gibi
H

Hera

25 Şubat 2026 14:14
Merhaba aynı problemi bizde yaşadık o kadar korkuttular ki bizi. Düzenli nörolojiye gittik MR ve eegler temiz çıktı 3 ayda bir gittik artık bıraktık çok şükür hiçbi gelişim geriliği olmadı aksine akranlarından daha öndeydi 😊 içinizi ferah tutun Allah’ın izniyle hiçbir problem olmaz
B

Büşra Ö.

25 Şubat 2026 14:15

Hera

Merhaba aynı problemi bizde yaşadık o kadar korkuttular ki bizi. Düzenli nörolojiye gittik MR ve eegler temiz çıktı 3 ayda bir gittik artık bıraktık çok şükür hiçbi gelişim geriliği olmadı aksine akranlarından daha öndeydi 😊 içinizi ferah tutun Allah’ın izniyle hiçbir problem olmaz

Şuan ne kadarlık :) mr da hiç etkilenme yokmuydu en basından beri
H

Hera

25 Şubat 2026 15:03
Mr da yoktu ilk eegde dalgalanma var dediler 3 ay sonra tekrar çekildi hiçbir sorun kalmamış. Şuan 16 aylık
B

Büşra Ö.

25 Şubat 2026 15:05

Hera

Mr da yoktu ilk eegde dalgalanma var dediler 3 ay sonra tekrar çekildi hiçbir sorun kalmamış. Şuan 16 aylık

Maşallah ne güzel bizde mr da etkilenmeler var eeg de dalgalanma vardı sonraki çekindiğimizde normal geldi bakalım mart sonunda tekrar nörolojiye gidiceğiz umarım iyi görürler sürekli tetikte olmak çok zor
H

Hera

25 Şubat 2026 15:06
Evet gerçekten zor günler geçirdim düşünmekten perişan oldum. İnşallah iyi sonuçlar alırsınız sizde 🙏
B

Büşra Ö.

25 Şubat 2026 15:20

Hera

Evet gerçekten zor günler geçirdim düşünmekten perişan oldum. İnşallah iyi sonuçlar alırsınız sizde 🙏

Allah razı olsun çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun
H

Hera

25 Şubat 2026 15:21

Büşra Öztürk

Allah razı olsun çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun

Çok sağ olun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir