Hipospadias ,peygamber Sünneti
170 görüntüleme

Gökçen D.
13 Aralık 2025 21:22
Hipospadias ameliyatı olan var mı ileri seviye ,ameliyat sonrası süreç nasıl geçiyor ?
S
Seyhan K.
13 Aralık 2025 21:36
Merhabalar bebeğinizi sünnet ettiniz mi süreciniz nasıl ilerledi. Bebeğimi sünnet ettirdim 2 ya oldu. Yapoşıklık kontrölü için ceraah doktora gittiğim ve yeni hipospadias olduğunu söylediler . Sizin süreç nasıl ilerledi . Bizimkini niye böyle geç fark ettiler her ay düzenli kontrole gidiyordum oysaki
Ocak ayına ultrason randevusu verdiler böbrekler kontrol edilecek ona göre süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum
Ocak ayına ultrason randevusu verdiler böbrekler kontrol edilecek ona göre süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum

Gökçen D.
13 Aralık 2025 21:38
Hayır doğdu an ,çocuk doktorumuz kontrol ederken fark etti.Ameliyat olacağı için sünnet olmaması lazımmış ,oradaki deriyi kullanacağız dedi doktorumuz.Haftaya olucaz inşallah heyecanlıyım .16 aylık benimki sizinki?
S
Seyhan K.
14 Aralık 2025 07:03
Her ay doktor kontrollerine düzenli götürdüm ama fark etmediler birşey söylemediler ve bende bebeği 4 aylık sünnet ettim
Bebek şimdi 7 aylık. 2-3gün önce gene rutin kontrol ve yapışıklık durumu işin cerrah doktoruna gittim orda söylediler 15-20 gün sonrasına ultrason tarihi verildi. Böbreklere bakılacak ve evde bebek çiş yaparken videoya almamı istediler
Benim çok saçma bir şekilde kim vurduya gittti
Ultrasonlardan onda ne yapılacak süreç nasıl olacak bilmiyorum
Bebek şimdi 7 aylık. 2-3gün önce gene rutin kontrol ve yapışıklık durumu işin cerrah doktoruna gittim orda söylediler 15-20 gün sonrasına ultrason tarihi verildi. Böbreklere bakılacak ve evde bebek çiş yaparken videoya almamı istediler
Benim çok saçma bir şekilde kim vurduya gittti
Ultrasonlardan onda ne yapılacak süreç nasıl olacak bilmiyorum

Gökçen D.
14 Aralık 2025 09:24
Talihsizlik olmuş senin adına ama zararının neresinden dönerse kardır diyelim canını sıkma.Evet Hipospadia olanlarda böbrek sorunu olma ihtimali varmış.Doğduğu gün benimkinin de çekildi,bir de kan verdik genetiğine bakıldı sperm sayısına filan.

Gökçen D.
14 Aralık 2025 09:26
Bir de bazıları sünnet olmasa bile deri yeterli gelmiyormuş kulak arkası veya başka yerden deri alınıyormuş,bir şekilde hallediyorlarmış yani.çocuk doktorunuza sorsaydınız neden söylememiş 🤔
S
Seyhan K.
14 Aralık 2025 13:40
Peki sizin bebekte böbrek sorunu oluştu mu , bu saatten sonra doktora neden söylemediniz diye uyarı yapsam da boş. İş işten geçti , iyiki benim içim rahat etmedi sürekli kuşkuyla yaklaştım da sorunu daha da ilerlemeden fark ettik. Bu arada bebeğiniz çişini yaparken düz mü yoksa aşağıya veya yukarıya doğru mu yapıyor

Gökçen D.
14 Aralık 2025 16:50
Annelere hissediyor gerçekten.Çok şükür bütün sonuçlarımız temiz çıktı.Ama ikinci delik baya aşağıda ,biraz da eğrilik var 2/3 saat sürecekmiş ameliyatımız
S
Seyhan K.
14 Aralık 2025 21:11
Anladım i rabbim tez zamanda şifasını versin bütün bebişlerin. Çok geçmiş olsun 💐

Gökçen D.
29 Aralık 2025 19:41
Ameliyatamıız olduk