Hiperlaktasyon

118 görüntüleme
A

Aycan G.

4 Nisan 2026 23:40
Hiperlaktasyonum oldugunu düşünüyorum. Sut meme yumusakken bile fiskirarak geliyor ve bebeğim boğuluyor gibi oluyor. Gazlı bir bebek ve mukusda var bunlar Hiperlaktasyon belirtileri midir? Fikri olan var mı?
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

4 Nisan 2026 23:44
Eğer fışkırarak geliyorsa evet olabilir bu da gaz ve emme güçlüğüne neden olur memeyi daha çabuk bırakır mukus tek başına bir anlam ifade etmez
A

Aycan G.

4 Nisan 2026 23:48

Ayşe Vural

Eğer fışkırarak geliyorsa evet olabilir bu da gaz ve emme güçlüğüne neden olur memeyi daha çabuk bırakır mukus tek başına bir anlam ifade etmez

Evet, hızlı bırakıyor memeyi zaten. Başlarda problem etmiyordum fakat kilo alimi da yavaslayinca endişelenmeye başladım
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

4 Nisan 2026 23:49

Aycan Gül

Evet, hızlı bırakıyor memeyi zaten. Başlarda problem etmiyordum fakat kilo alimi da yavaslayinca endişelenmeye başladım

Sağıp verin diycem meme reddi olabilir kaşık biberonla falan verseniz daha iyi olabilir ya da önden biraz sağıp yavaş akış olunca da emzirebilirsiniz
A

Aycan G.

4 Nisan 2026 23:52

Ayşe Vural

Sağıp verin diycem meme reddi olabilir kaşık biberonla falan verseniz daha iyi olabilir ya da önden biraz sağıp yavaş akış olunca da emzirebilirsiniz

Elimle sagiyorum önceden ama bir türlü gitmiyor tayzik. Yatarak emzirmeye çalışıyorum. Bunlar biraz etki etti gibi ama yine de bir Danışman ile ilerlemem lazım galiba
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

4 Nisan 2026 23:54

Aycan Gül

Elimle sagiyorum önceden ama bir türlü gitmiyor tayzik. Yatarak emzirmeye çalışıyorum. Bunlar biraz etki etti gibi ama yine de bir Danışman ile ilerlemem lazım galiba

Danışman yerine sağlık ocağındaki hemşireye sorun o da bilgi verir internetten de bilgi bulabilirsiniz önce kendiniz deneyin halledemezseniz danışmanlık alın derim maddi açıdan
A

Aycan G.

5 Nisan 2026 00:00

Ayşe Vural

Danışman yerine sağlık ocağındaki hemşireye sorun o da bilgi verir internetten de bilgi bulabilirsiniz önce kendiniz deneyin halledemezseniz danışmanlık alın derim maddi açıdan

Evet ciddi bir bütçe gerektiriyor
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

5 Nisan 2026 00:02

Aycan Gül

Evet ciddi bir bütçe gerektiriyor

Tahmin edebiliyorum o yüzden acele etmeyin biraz deneyin çoğu kişinin başına geliyordur birde uygulamada topluluk butonuna bastıktan sonda arama motoruna hiperlaktasyon yazın daha önce açılan konuları da görüp bilgi sahibi olabilirsiniz
A

Aycan G.

5 Nisan 2026 00:04
Uygulamada yeniyim orayı henüz görmemiştim. Teşekkür ederim 🫠
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

5 Nisan 2026 00:16

Aycan Gül

Uygulamada yeniyim orayı henüz görmemiştim. Teşekkür ederim 﫠

Rica ederim 🦋
Afranur K.

Afranur K.

5 Nisan 2026 00:17

Aycan Gül

Uygulamada yeniyim orayı henüz görmemiştim. Teşekkür ederim 﫠

https://youtu.be/3jVbw-MwlMM?si=C154jlgiFa98eMwq

Aycan hanım şu videoyu izlemenizi öneririm, bu arada tazyik yüzde yüz azalmıyor bence, siz durumu kontrol edebiliyorsunuz, bebeğiniz de büyüdükçe durumu idare edebilir hale geliyor.
A

Aycan G.

5 Nisan 2026 00:56
Merhaba Afranur hanım, mutlaka izleyeceğim teşekkür ederim. Evet katılıyorum hiç azalmıyor gerçekten
E

Elif ..

6 Nisan 2026 11:07
Benim de aynı şekilde hiperlaktasyon durumu var süt tazyikli akıyor. 3 saati geçerse emme süresi göğüslerim çok doluyor, öncesinde boşaltma da denedim pek işe yaramıyor. Dik ve arkaya yaslanarak emzirerek akışı azaltmaya çalışıyorum. Çok gazlı bir bebek bu yüzden. Memeyi çekiştiriyor bırakıyor boğuşuyor. Dik emzirmeyi deneyebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir