Hiiç Uyumuyoor

140 görüntüleme
Rumeysa K.

Rumeysa K.

29 Aralık 2025 01:31
Bebeğim 8 aylık doğduğundan beri uyku sorunu yaşıyoruz 8 aydır 2 saat bile aralıksız uyuduğunu hiç görmedim. Gece bile uyanıyor saatlerce ayağımda sallıyorum artık akıl sağlığımı kaybedeceğim. Aynı şeyleri yaşayan, önerisi çözümğ olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi
Berfin Ç. .

Berfin Ç. ..

29 Aralık 2025 01:40
Ayına uygun uyku ve uyanıklık sürelerine dikkat ediyor musunuz?
Berfin Ç. .

Berfin Ç. ..

29 Aralık 2025 02:01
Destekli uykuya uyumaya alıştıysa her uyanışında onu istermiş bebekler muhtemelen ayağınızda salladığınız için bu şekilde olabilir. Ben de 8 9 ay çok zorlandım sallamadım hiç alıştırmadım ama hep emerek uyumaya alıştı her uyanışında meme istiyor saat başı uyandığımı biliyorum. Bir ara düzeldi 4 -5 bazen 6 saatlere çıktı kesintisiz uyuma süreleri ama diş atak dönemi vs yine o desteğiarıyorlar ve aynı döngü oluyor. Sallamadan uyutmayı desteksiz uyutmayı başarırsanız bu kadar sık uyanmalar da ortadan kalkar bence. Ben 3 dk dan sonra ağlatmaya kıyamadığım için maalesef pes ediyorum o yüzden meme desteğini kesemedim. Desteksiz uyumaya başladığı zaman diş vs ağrı yoksa gece kesintisiz uyuyorlar ve bu çok önemli.
Ö

Özge K.

29 Aralık 2025 10:17
Yalnız değilsiniz benimde bebeğim öyle 7aylık doğduğundan beri uyku yüzü görmedik en fazlası 1 saat bana da sallanıyor o yüzden dediler sallamayı da bıraktık gene aynıgene aynı son zamanlarda bidegece 4 5 gibi temelli uyanıyor çok yoruldum artık
Rumeysa K.

Rumeysa K.

29 Aralık 2025 10:24
Bende çok yoruldum gerçekten sallamayı da bırakamıyorum çok alıştı maalesef
Y

Yiğitcan E. ..

29 Aralık 2025 10:55
Durum aynı
Merve K. .

Merve K. ..

29 Aralık 2025 11:20
Bizde de durum aynı 😔

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir