Hiiç Uyumuyoor
140 görüntüleme

Rumeysa K.
29 Aralık 2025 01:31
Bebeğim 8 aylık doğduğundan beri uyku sorunu yaşıyoruz 8 aydır 2 saat bile aralıksız uyuduğunu hiç görmedim. Gece bile uyanıyor saatlerce ayağımda sallıyorum artık akıl sağlığımı kaybedeceğim. Aynı şeyleri yaşayan, önerisi çözümğ olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi

Berfin Ç. ..
29 Aralık 2025 01:40
Ayına uygun uyku ve uyanıklık sürelerine dikkat ediyor musunuz?

Berfin Ç. ..
29 Aralık 2025 02:01
Destekli uykuya uyumaya alıştıysa her uyanışında onu istermiş bebekler muhtemelen ayağınızda salladığınız için bu şekilde olabilir. Ben de 8 9 ay çok zorlandım sallamadım hiç alıştırmadım ama hep emerek uyumaya alıştı her uyanışında meme istiyor saat başı uyandığımı biliyorum. Bir ara düzeldi 4 -5 bazen 6 saatlere çıktı kesintisiz uyuma süreleri ama diş atak dönemi vs yine o desteğiarıyorlar ve aynı döngü oluyor. Sallamadan uyutmayı desteksiz uyutmayı başarırsanız bu kadar sık uyanmalar da ortadan kalkar bence. Ben 3 dk dan sonra ağlatmaya kıyamadığım için maalesef pes ediyorum o yüzden meme desteğini kesemedim. Desteksiz uyumaya başladığı zaman diş vs ağrı yoksa gece kesintisiz uyuyorlar ve bu çok önemli.
Ö
Özge K.
29 Aralık 2025 10:17
Yalnız değilsiniz benimde bebeğim öyle 7aylık doğduğundan beri uyku yüzü görmedik en fazlası 1 saat bana da sallanıyor o yüzden dediler sallamayı da bıraktık gene aynıgene aynı son zamanlarda bidegece 4 5 gibi temelli uyanıyor çok yoruldum artık

Rumeysa K.
29 Aralık 2025 10:24
Bende çok yoruldum gerçekten sallamayı da bırakamıyorum çok alıştı maalesef
Y
Yiğitcan E. ..
29 Aralık 2025 10:55
Durum aynı

Merve K. ..
29 Aralık 2025 11:20
Bizde de durum aynı 😔