Hidrosefali

44 görüntüleme
M

Melek S. ..

27 Mart 2026 00:21
Oğlum 32 aylık gelişimsel bir sorunu yok değerleri normal çıkıyor 27 aylıkken kafasını çarptı tesadüfen öğrendik sıvı olayını yedi ay kadar oldu karbonhidrat ve tatlı şeyleri seviyor ama yemekleri yemiyor corba vs beyin ve sinir cerrahisine gittik emar bt çekildi tıkanma basi vs yokmuş%90 ihtimal verdi bir artma olmaz dedi takip edecekler beş ayda bir , gastroenteroloji ye gidiyorum sıvı ya bağladı doktor beyin ve sinir cerrahisi ise sadece yemekleri karbonhidrat tatlı vs bunları da bırakırdı onunla alakalı olsa dedi endoskopi yapılacak sadece bu aralar uykuda anı kol atma bacak atıyor ara ara buna endişe ediyorum neden diye ne yapmam lazım bilmiyorum
Pınar K.

Pınar K.

27 Mart 2026 00:30
Size bir tavsiye veremeyeceğim açıkcası bu konuda bilgi sahibi değilim ama sıvı olayı dediğiniz şey ne merak ettim
M

Melek S. ..

27 Mart 2026 00:41
Hidrosefali diye geçiyor ama doktor şuan için bir sıkıntı görmedi bnde endişe ediyorum haliyle bütün huzurum kaçtı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir