Hiçbir Şey Yemiyor

181 görüntüleme
K

Kevser ..

17 Haziran 2026 12:56
Bebeğim 10 aylık. Bu zamana kadar yemek seçen bir bebekti ama sevdiği şeyleri yerdi. Bir haftadır ne verdiysem yemiyor tadına dahi bakmıyor. Ağlama krizlerine giriyor eliyle hepsini itiyor. Ek gıda hiç veremiyorum. Her yolu denedim çeşit çeşit denedim. Ne olur yardım edin
Tay

Tay

17 Haziran 2026 13:06
Vala canım benim de 23aylık hatta 2yaş olcak 25 bu ay benimki bile seçiyor istedıgı zaman yiyor yemediği zamanla zorlamıyorum tekrar teklif ediyorum yıne aynı
F

Fatma E. ..

17 Haziran 2026 13:07
Böyle dönemler oluyor teklif edin ama üzerine gitmeyin bizde yaşadık benim oğlum şuan 14 aylık yine yemiyor diş dönemleri atak dönemleri de etkili doktorla da konuştum o da aynı şeyi söyledi emiyor ve ya mama yiyorsa endişe etmeyin
K

Kevser ..

17 Haziran 2026 13:07
Tay
Vala canım benim de 23aylık hatta 2yaş olcak 25 bu ay benimki bile seçiyor istedıgı zaman yiyor yemediği zamanla zorlamıyorum tekrar teklif ediyorum yıne aynı
İstediği zaman yemekten bahsetmiyorum. Hiç yememekten bahsediyorum. Yaklaşık bir haftadır en ufak bir ek gıda kırıntısı bile yemedi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir