Hiçbir Şey Yemiyor

104 görüntüleme
E

Elif N. ..

4 Şubat 2026 22:44
8 aylık kızım hiçbir şey yemiyor zorlamak istemiyorum ama kilo kaybı yaşayacak diye de çok korkuyorum böyle bir durum başına gelen var mı
C

Cennet T.

4 Şubat 2026 22:50
Emiyor veya mama alıyorsa zaten öncelik bunlar oluyor bahsettiğiniz ek gıda ise genelde ek gıdadan pek bi şey beklememek lazım 1 yaşına kadar
E

Elif N. ..

4 Şubat 2026 22:51
mama ile besleniyor
C

Cennet T.

4 Şubat 2026 23:11
Mamayı içiyorsa ek gıda da çok zorlamayın ya da aç olduğu zamanı daha iyi seçin önüne koyun bizde 1 yaşındayız önüne kokuyorum o zaman yiyor tabi çoğunu döküyor ama olsun
S

Ssssss

4 Şubat 2026 23:23
Bizde şuan 8 ay içindeyiz evet oğlumda aynı kaşık gördüğünde dönüyor önüne koyduğumda mama sandalyesinden atıyor ne aç ne tok denedim tamamen aç denedim almıyor karşısında yiğorum oyun sanıyor eline blw tarzı ürünler verin yemese de veriyorum inceliyor atıyor en fazla ama bu ay ek gıda reddi oluyormuş
E

Emine T.

4 Şubat 2026 23:58
Benim bebeğimde çok iştahsızdı demir eksikliği olabilir diye demir ilacını değiştirdik ve düzenli verdim şuan maşallah bebeğim güzel yiyor demir eksikliği bebeklerde iştahızlık yapıyormuş bi doktorunuzla danışın isterseniz biz ocean kullanıyorduk ve düzenli kullanmıyorduk şuan bestirona geçtik hep düzenli veriyorum şuan gayet iyiyiz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir