Hiç Tuvalete Gitmek İstememesi
167 görüntüleme
S
Seymanur D.
8 Ağustos 2026 11:30
Oğlum 28 aylık konuşabiliyor yani her istediğini falan söylüyor bezi çıkardım konuştum artık büyüdün beze yapmayalım bak biz tuvalete yapıyoruz gibisinden asla çiş geldi mi soruma cevap vermiyor soruncada yok diyor saatlerce tutuyor nasıl yol bulucam biraz daha beklemeliyim mi
Ş
Şükran B.
8 Ağustos 2026 12:25
Benim oğlumda öyleydi ara verdik mecbur
S
Seymanur D.
8 Ağustos 2026 12:25
Bende öyle yapıcam mecbur kıyafetini bile indirtmiyor
B
Begüm A.
8 Ağustos 2026 16:56
Kaçıncı gününüZ. Bizim 10. Günümüzde söylemeye başladı
S
Seymanur D.
8 Ağustos 2026 16:57
Kaçıncı gününüZ. Bizim 10. Günümüzde söylemeye başladı
B
Begüm A.
8 Ağustos 2026 16:59
bizim daha yeni başladık önceden hep konuştum ama saatlerce tuttu en sonunda altına yaptı
S
Seymanur D.
8 Ağustos 2026 16:59
İlk günler normal hemen vazgeçmeyin çok ısrarda etmeyin çok korkar ağlama krizleri çıkarırsa bağlayın zamanla alışıyor inanın hiç bitmeyecek gibiydi bizim eğitim ama 10. Gün rahatladım
H
Hamide A.
8 Ağustos 2026 17:16
Benım kızım şuan tam 3 bucuk yasında hiç zorlamadım sen ne zaman hazır hissedersen dedim ona hep çok şükür 2 haftadır kakasını tuvalete yapmaya basladı çişini 3 yaşına yaklaşınca başlamıştım yapmaya geç olsun ama güç olmasın cidden akışa bırakmak en iyisi.
S
Seymanur D.
8 Ağustos 2026 17:16
Benım kızım şuan tam 3 bucuk yasında hiç zorlamadım sen ne zaman hazır hissedersen dedim ona hep çok şükür 2 haftadır kakasını tuvalete yapmaya basladı çişini 3 yaşına yaklaşınca başlamıştım yapmaya geç olsun ama güç olmasın cidden akışa bırakmak en iyisi.
B
Begüm A.
8 Ağustos 2026 17:17
Şuan bezini bağladım büyük tuvaletini yapacaktı oturdu geri kalktı onuda yapmadı biraz beklesem mi diyorum çünkü korkuyor daha ters mi teper bilemedim
Yükleniyor...