Hiç Emmiyor

186 görüntüleme
E

Elif K.

9 Ağustos 2026 10:42
Bebeğim 25 haftalık 1 haftadır beni emmiyor mama içmiyor kaşıkla veriyorum itiyor biberon almıyor çişli bez sayımız 2 ne yapıcam çok tükenmiş hissediyorum kendimi
O

Ozlem

9 Ağustos 2026 11:52
Sıcaklardan dolayı olabilir. Üzeri kalınsa inceltebilirsiniz. Karanlık loş yerde ya da yürürken deneyebilirsiniz pilates topu üstündede emiyorlarmış. Uyku sırasında uykuluyken denedinizmi emzirmeyi ya da biberonu. Eğer emmiyorsa sağım yapmanız gerekiyor süt üretimini korumak için 🥹 mama tadı farklı geliyor olabilir. Sağım yapıp verirseniz alıcakmı kaşığı ya da biberonu. Biberonun ucunu beğenmemiş olabilir. Bildiğim kadarıyla 5-6 minimum bez olmalı. Doktorunuzla görüşseniz daha sağlıklı bilgi verecektir. Hem içiniz rahatlamış olur. Beslenmemesi insanı yıpratıyor çok yoruyor anlıyorum sizi inşallah çabucak geçer bu süreciniz
M

Merve D.

9 Ağustos 2026 14:09
Benim bebeğimde de durum aynı geçen hafta pembe ürat kristalleri gördüm idrarında serum takıldı. Ama değişen bir şey yok. Çişli bez sayısı çok az, üstelik bebeğim alerjik kakası hep ishal şeklinde. Ben de tükendim ağlıyorum her beslenme teşebbüsümde. Biberon hiç tutmadı, şırıngayla dökmeye çalışıyorum ağzına max 20-30 cc
E

Elif K.

9 Ağustos 2026 14:11
Merve Durmazpınar
Benim bebeğimde de durum aynı geçen hafta pembe ürat kristalleri gördüm idrarında serum takıldı. Ama değişen bir şey yok. Çişli bez sayısı çok az, üstelik bebeğim alerjik kakası hep ishal şeklinde. Ben de tükendim ağlıyorum her beslenme teşebbüsümde. Biberon hiç tutmadı, şırıngayla dökmeye çalışıyorum ağzına max 20-30 cc
Doktorunuz ne yapmanız gerektiğini söyledi mi peki bize üç öğün ek gıda verin dedi ama anne sütü yada mama ağırlıklı olması gerekiyor
M

Merve D.

9 Ağustos 2026 14:13
Elif Karaağaç
Doktorunuz ne yapmanız gerektiğini söyledi mi peki bize üç öğün ek gıda verin dedi ama anne sütü yada mama ağırlıklı olması gerekiyor
Benim bebeğim henüz 4,5 aylık üstelik prematüre. Ek gıda da yok anlayacağınız :( besleyeceksin diyor ama ne şekilde besleyeceğim konusunda kimse yardımcı olamıyor. Eds denedim reddetti, biberon reddediyor, kaşık reddediyor. Çok çaresizim.
E

Elif K.

9 Ağustos 2026 14:18
Merve Durmazpınar
Benim bebeğim henüz 4,5 aylık üstelik prematüre. Ek gıda da yok anlayacağınız :( besleyeceksin diyor ama ne şekilde besleyeceğim konusunda kimse yardımcı olamıyor. Eds denedim reddetti, biberon reddediyor, kaşık reddediyor. Çok çaresizim.
Çok zor bi süreç gerçekten rabbim yardımcımız olsun geçecek elbet bugünler ama bizde tükeniyoruz umarım en yakın zamanda düzelirler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir