Hic Düzenimiz Kalmadı

110 görüntüleme
S

Seher Ö. B. ..

22 Haziran 2025 05:50
15 haftalık bebeğim normalde gündüz gece uykuları iyiydi şimdi gündüz uykuları yarim saate indi gece uykuları 3 4 saatte bir uyanıyor. Uykusuzluktan gözleri kızarıyor ama uyumak istemiyor aglama krizlerine giriyor. Beslenmesi de bozuldu emmek istiyor ama reddediyor bazen. Aşırı huysuzluk yapıyor. Bazen saçını da çeker gibi yapıyor diş sureci midir bilmiyorum. Ne yapacağımızı şaşırdık yardımcı olur musunuz
Ö

Özlem P.

22 Haziran 2025 06:02
4. Ay atak dönemi olabilir. Birkaç haftaya düzene girer. Arkadaşımın bebeğinde de tam o haftada bu durum yaşandı. İki hafta sonra iyi ki yaşanmış çok güzel bir büyüme sıçraması oldu diyordu
S

Seher Ö. B. ..

22 Haziran 2025 06:10
Bir an önce düzelir umarım çok yorucu bi hal aldı. Diş belirtisi mi diye de düşünmedim değil saçını falan çekince ama daha erken de olabilir
E

Elif K.

22 Haziran 2025 12:06
Aynı şeyleri bende yaşıyorum günlerdir..gündüz uykusu kalmadı denecek kadar az.. sürekli sebepsiz ağlama krizleri kucak istemeler huzursuz haller..uykuya dalmakta güçlük çekiyor gerçekten çok yorucu bir süreç..hasta desem değil gaz sancısı desem değil

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir