Herşeye Ağlayan Bir Bebek
186 görüntüleme
G
Gamze Y.
1 Şubat 2026 11:58
anneler bana bir akıl verin herşeye ağlayan bir kızım var 4 ay 5 günlük kendisi hiç birşeyden hoşnut olmuyor , ne yerde nede kucakta durmuyor herşeye ağlıyor oyun oynuyorum akşama kadar kucakta gezmek istiyor yere koyduğum zaman en fazla 5dk duruyor, dışarı çıktığımız zaman arabasında saatlerce uyuyor, evdeykende hep kucakta uyutulmak istiyor artık ne yapacağımı şaşırdım kendiliğinden uyuyan bir bebiş değil🥲 sabahları da arabasına koyuyorum balkonda uyumayı tercih ediyor
İ
İrem
1 Şubat 2026 12:15
Acaba ev sıcak olabilir mi Gamze hanım aklıma o geldi okurken 🤔 umarım bir an önce keyfine kavuşur bebiş ❤️🙏🏻 bu arada benimki de 4. Ayda özellikle dışarıda çok daha rahat uyudu
G
Gamze Y.
1 Şubat 2026 12:26
Acaba ev sıcak olabilir mi Gamze hanım aklıma o geldi okurken 🤔 umarım bir an önce keyfine kavuşur bebiş ❤️🙏🏻 bu arada benimki de 4. Ayda özellikle dışarıda çok daha rahat uyudu

Afranur K.
1 Şubat 2026 12:31
Bu aya özel olabilir bence kızım 4 ay 5 günlük, sürekli kucağa gelmek istiyor eğer anakıcağına ya da oyun halısına yatırırsam söyleniyor 😅 önceden 10-15 dk kendi kendine oyalanabildiği hiç bir oyuncağı ile oyalanmıyor son 2-3 gündür.
Ben aylık gelişim sürecine bağlı olduğunu düşündüm sizin başlığınızı görümce da Olanilir diye düşünüyorum.
Sürekli elinin ağzında olması, beni ağzıyla yemeye çalışması gibi 😂 :))) sürekli kucak dönemine girmiş olabilir belki de
Ben aylık gelişim sürecine bağlı olduğunu düşündüm sizin başlığınızı görümce da Olanilir diye düşünüyorum.
Sürekli elinin ağzında olması, beni ağzıyla yemeye çalışması gibi 😂 :))) sürekli kucak dönemine girmiş olabilir belki de
G
Gamze Y.
1 Şubat 2026 12:52
Bu aya özel olabilir bence kızım 4 ay 5 günlük, sürekli kucağa gelmek istiyor eğer anakıcağına ya da oyun halısına yatırırsam söyleniyor 😅 önceden 10-15 dk kendi kendine oyalanabildiği hiç bir oyuncağı ile oyalanmıyor son 2-3 gündür.
Aslında bende öyle düşündüm acaba 4ay atakları böyle mi diye ama bilemedim çünkü herşeye ağlanmaz ki hasta olur derdi olur çok şükür hiç birşeyi de yok 🤷🏽♀️
Eller ağızda olayı bizde 2 aylıkken başladı bol salyalı 😂 halende devam ediyor günde 4-5 kez kıyafet değiştiriyoruz, ay o bizi yemeleri Yokmu 😂 hem yemeye çalışıyorlar hemde sinirleniyorlar

Afranur K.
1 Şubat 2026 12:54
Bence hastalık değil, yani yaşadığımız değişimleri hastalığa yormamaya özen gösteriyorum biraz yoksa zaten bedenen yoruluyorum zihnim de çileden çıkabilir.
Ama aynu yaşta bebeklerimiz aynu şeyleri yaşıyorsa bunlar sadece birer gelişim basamağdır ve 3-4 hafta içinde geçer diye düşünüyorum.
Ama tabi 3-4 hafta sonra da başka bir yenilikle uğraşırız o ayrı 😂
Ama aynu yaşta bebeklerimiz aynu şeyleri yaşıyorsa bunlar sadece birer gelişim basamağdır ve 3-4 hafta içinde geçer diye düşünüyorum.
İ
İrem
1 Şubat 2026 13:15
Bence de hastalık vs değildir gamze Hanım içinizi ferah tutun bizim de 5. Ay çok zor geçmişti kucaktaydı hep şimdi 7 aylık oldu bir de desteksiz büyütüyorum şimdi annemin yanına geldim kahvemi yaptım bebeğim içeride annemle gülüyor böyle bir mutluluk yok 😌 inşallah her şey zaman ve süreç işi, sıfırdan büyüten insanlar elbette sancılı dönemleri oluyor umarım öyle bir dönemdir ve hemencik geçer 🥰
G
Gamze Y.
1 Şubat 2026 13:40
Bence hastalık değil, yani yaşadığımız değişimleri hastalığa yormamaya özen gösteriyorum biraz yoksa zaten bedenen yoruluyorum zihnim de çileden çıkabilir.
G
Gamze Y.
1 Şubat 2026 13:45
Bence de hastalık vs değildir gamze Hanım içinizi ferah tutun bizim de 5. Ay çok zor geçmişti kucaktaydı hep şimdi 7 aylık oldu bir de desteksiz büyütüyorum şimdi annemin yanına geldim kahvemi yaptım bebeğim içeride annemle gülüyor böyle bir mutluluk yok 😌 inşallah her şey zaman ve süreç işi, sıfırdan büyüten insanlar elbette sancılı dönemleri oluyor umarım öyle bir dönemdir ve hemencik geçer 🥰
Oy kuzum maşallah ona Rabbim hep güldürsün 🫶🏽 sizede afiyet olsun inşallah birgün bende kahvemi sıcak içerim 😂
İnşallah dediğiniz gibi olur ve hemen geçer ☺️