Herşeyden Korkan Bebek
105 görüntüleme
H
Hümeyra
20 Şubat 2026 12:00
Bebeğim şuan 8 aylık ve herşeyden korkuyor ani bir hareketimizden kıpırdayan eşyalardan özellikle erkeklerden babası hariç bütün erkeklerden korkuyor. Şu an 7 8 aylık bebekler içim yabancılaşma dönemi diyorlar ama bebeğim 3 4 aylıktan beri hep böyle. İlk küçük diye seslerden korkuyor diye düşünüyordum ama şimdi 8. Ayda bile seslerden korkması normal mi. Şakalaşırken severken bile bazen gözünü korkmuş gibi kısıyor. Normal mi
İ
İpek B. Z.
20 Şubat 2026 13:12
Bizim bebeğimiz de öyleydi. Yalnızca anne babayla ve sessiz ortamda büyümesinin de etkisi oluyor. Ailem ve akrabalar baska sehirde, genel olarak kakara kikiri cok yapan ve sesli konuşan bir sülalem var 😄 oraya gidince hapsirma sesine bile ağlardı, herkesten korkardı ama bu ay (14 ayina yeni girdi) gittik ve cok eğlendi ses korkusu zamanla azalmıştı, simdi yok denecek kadar az.
H
Hümeyra
20 Şubat 2026 13:16
Bizim bebeğimiz de öyleydi. Yalnızca anne babayla ve sessiz ortamda büyümesinin de etkisi oluyor. Ailem ve akrabalar baska sehirde, genel olarak kakara kikiri cok yapan ve sesli konuşan bir sülalem var oraya gidince hapsirma sesine bile ağlardı, herkesten korkardı ama bu ay (14 ayina yeni girdi) gittik ve cok eğlendi ses korkusu zamanla azalmıştı, simdi yok denecek kadar az.
P
Polatlar ..
21 Şubat 2026 11:45
Hümeyra hanım genellikle stresli ve sınırlı bir hamilelik geçirmekten kaynaklı oluyor Muş benim bebeğim de şuan 8 e doğru gidiyor aynı benimkide öyle en ufak şeyden irkilip korkuyor hamileliğim biraz stresli geçmişti gerçekten hamilelikte yaşantı etkili oluyor
B
Buse Ö.
22 Şubat 2026 18:44
Kesinlikle katiliyorum hamilelikten kaynakli benim bebegimde ayni en ufak sesten korkuyor , sıçrıyor ayni , uzaktaki seslerden bile etkileniyor
H
Hümeyra
22 Şubat 2026 20:24
Umarım kalıcı birşey olmaz bu korkularla ilgili