Herkes Aynı Durumda mı Bizde mi Sorun Var
415 görüntüleme
T
Tuğbada
7 Ağustos 2026 18:37
Kızım 17 aylık olacak durumlar çok vahim bir gün yer bir gün yemez. Sürekli sinirli kendini yere atar kendine vurur ağlar. Hep tehlikeli işler peşinde kablolar koltuk tepeleri. Oyuncaklarıyla oynaması 1 dakikan fazla sürmüyor. Ve süreki anne anne diye mızmızlanıyor ağlıyor. Dışarı çıkarıyoruz onda bile pişman oluyoruz. Gece uyanmalarıda hiç azalmıyor 4-5 kez. Uyanınca babası alsa kucağına ona bile kıyameti koparıyor. Bensiz duramıyor destek alamıyorum bu yüzden de. Ve psikolojik olarak çok zor durumdayım hem onu çok seviyorum hem çok kızıyorum bu yüzdende kendime de çok kızıyorum.
K
Kübra B.
7 Ağustos 2026 22:00
Merhaba 17 aylık bebeğimle aynı durumu yaşıyoruz yanındayken bile anne diye ağlıyor. Gözden kaybolursam eyvah eyvah. Yemk konusunda da istememeye başladı. Önüne koyduğumda kendisi yemeye çalışıyor en azından yeme işini öyle çözdüm. gün içinde ona kızdıysam vicdan yapıp üzülüyorum.
T
Tuğbada
7 Ağustos 2026 22:09
Merhaba 17 aylık bebeğimle aynı durumu yaşıyoruz yanındayken bile anne diye ağlıyor. Gözden kaybolursam eyvah eyvah. Yemk konusunda da istememeye başladı. Önüne koyduğumda kendisi yemeye çalışıyor en azından yeme işini öyle çözdüm. gün içinde ona kızdıysam vicdan yapıp üzülüyorum.
G
Gamze Ö.
11 Ağustos 2026 11:03
Ayni sorunla 2 aydir bas etmeye calsiyorum tukenmislik semdromuna girdim panik atak sinir krizi geçiriyorum gece boyu aglama krizleri var bir akil verin lutfen
Yükleniyor...